Horoskopas penktadieniui 04-22

Avinas – Nereikia vengti pareigų ir darbų, ypač neatliktų anksčiau. Taip pat likite nuoširdūs ir sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, ypač savo vaikams, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą.

Tauras – Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą, nieko nedarykite jiems nesutinkant. Jūsų pozicija turi būti ne tik lanksti, gudri, bet ir sąžininga.

Dvyniai – Įtempta, pavojinga diena: galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais.

 

Vėžys – Kiek lengviau atsipūsite, bet tik nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai išsispręs. Netinkamas laikas skubinti įvykius – po kelių dienų būsite stipresni ir sumanesni.

 

Liūtas – Gali prislėgti sąžinės priekaištai dėl neatliktų darbų ar neįvykdytų įsipareigojimų šeimai. Iš tiesų derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui imtis ko nors kita. Venkite kategoriškų sprendimų, ypač susijusių su karjera.

 

Mergelė – Nesistenkite jėga pakreipti įvykių kita linkme. Tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

 

Svarstyklės – Netinkamas laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta kam nors grasinti, viskas gali atsigręžti prieš jus. Būtina vadovautis nuojauta.

 

Skorpionas – Reikalai vystysis kiek kitaip, negu planavote, gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas, tiesa, būkite atsargūs. Venkite konkrečių asmeninių įsipareigojimų.

 

Šaulys – Nerizikuokite pinigais ir sveikata. Neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti.

 

Ožiaragis – Siekite viską apgalvoti ir ieškoti būdų išspręsti susidariusią painiavą. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Neskubėkite pasirašyti dokumentų, pirkti vertingų daiktų, skolinti pinigų.

 

Vandenis – Sunkokas laikas: aplinkybės laikinai gali sustabdyti, net nublokšti atgal. Nenusiminkite – tai į naudą. Dabar reikėtų užsiimti senomis problemomis, nieko nauja nepradėti, niekur nesiveržti.

 

Žuvys – Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Būkit taktiškesni su žmogumi, kurį mylite.

 

Šaltinis: vytautus.com