Astrologinė prognozė penktadieniui 02-18

Avinas – Panašu, kad visas pareigas vykdysite sklandžiai, o darbas, kurį šiandien atliksite, bus neblogai įvertintas. Net ir labai užsiėmęs dar rasite sau pramogų ir mažų džiaugsmų. Sveikata turėtų pagerėti, o meilės ryšiai gali suteikti palaimingų vilčių. Geros dienos!

Tauras – Galite tikėtis sėkmės, jei mėginsite sudaryti sutartį, gauti pageidaujamos informacijos, užmegzti dalykinį ar draugystės, meilės ryšį. Tačiau teks apeliuoti į kitų palankumą, įrodinėti savo gerus ketinimus.

Dvyniai – Pravartu imtis neatidėliotinų finansinių, verslo, turto, buhalterinių reikalų, ieškoti sąjungininkų, partnerių, galimų kreditorių, tiekėjų. Galbūt sudarysite draudimo sutartį, atsidarysite naują banko sąskaitą arba gausite mokėjimų kortelę.

Vėžys – Bus sunku išlikti objektyviam, taktiškam. Jausite įtampą, bet tuo pačiu ir energijos antplūdį. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, specialistais arba įrodinėti savo kompetenciją, sugebėjimus.

Liūtas – Geras metas tvarkyti visuomeninius, organizacinius reikalus. Šiandien neteks pasijusti vienišu mūšio lauke. Nesunkiai rasite bendraminčių. Visus svarbesnius reikalus spręsite pasitardamas su partneriais, patikimais pažįstamais.

Mergelė –
Palanki diena menininkams bei užsiimantiems labdara, medicina, socialine rūpyba, ezoterinėmis praktikomis. Gerai jausitės, jeigu niekur nereikės skubėti ir galėsite viską daryti atsipalaidavęs, be raginimų.

Svarstyklės –
Sugebėsite pelnyti kitų simpatijas, pasitikėjimą. Tačiau pavojinga provokuoti priešingą lytį, jei iš tikrųjų neketinate pateisinti susidomėjusio asmens lūkesčių. Nelengvai spręsis juridinės problemos, jei jų turite.

Skorpionas – Dieną pradėkite nuo svarbiausio, kad vakare galėtumėte lengviau atsikvėpti ir pasakyti, jog padarėte viską, ką galėjote. Naujas pažįstamas, gerbėjas gali pasirodyti gana nepatikimas. Turėtumėte būti įžvalgus, antraip galite kai ko netekti.

Šaulys – Šiandien geriau seksis turintiems daugiau kantrybės, patirties ir žinių. Seksis sudaryti sutartis, mokytis, tvarkyti su korespondencija, ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Pasireikš neblogi komerciniai įgūdžiai.

Ožiaragis –
Tarp pažįstamų žmonių jausitės nesmagiai be aiškios priežasties. Atrodys, kad nebeįmanoma suderinti dalykinių ir asmeninių interesų. Norėsite kažką pakeisti, atnaujinti, bet tuo pačiu stengsitės apsisaugoti nuo kitų įtakos bei kritikos.

Vandenis – Mintys suksis apie romantiką, meilę, pramogas. Tačiau puikiai susidorosite su verslo ar kitais profesiniais rūpesčiais, o ypač su kūrybiniais darbais. Derėtų labiau pasidomėti vaikų ir paauglių reikalais, įgyti didesnį jų pasitikėjimą.

Žuvys – Palanki visais atžvilgiais diena: nebus sunku rasti kompromisą, susitaikyti su draugu ar artimu žmogumi. Vakaras palankus aplankyti draugus.

 

Šaltinis: vytautus.com