Horoskopas pirmadieniui 01-31

Avinas – Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų veiksmai, poelgiai verčia jaustis nesaugiais, neįvertintais. Galimas juridinis procesas, derybos. Santykiai su antrąja puse bus gana įtempti. Tačiau tai gali pasikeisti į gerą pusę.

Tauras – Nebūkite pernelyg savininkiški ir kritiški – tiek santykiuose su žmonėmis, tiek daiktų atžvilgiu. Priimkite aplinkinius su visais jų trūkumais ir ydomis. Saugokite tiek svetimą, tiek savo turtą, pinigus.

Dvyniai – Šiandieną nekelkite gyvenimui bei aplinkiniams ypatingų reikalavimų. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar su solidžiais veikėjais, valdininkais, atsakingai pasirenkite susitikimams. Nepasiruošus jūsų argumentai gali pasirodyti per silpni.

Vėžys – Užgrius nenumatytų darbų našta. Ir šiaip jausite nemažą įtampą. Nepasitenkinimą gali reikšti kolegos, vadovai, namiškiai. Be reikalo eikvosite laiką bei energiją, jei mėginsite įrodyti savo tiesą, apeliuosite į savo nuopelnus.

Liūtas – Būsite linkę dirbti kolektyviškai. Tačiau neišvengsite konfliktų, apgaulių, nesusipratimų. Gali prireikti rimtų argumentų, bendraujant su dalykiniais partneriais, vadovybe. Vakare abejotinų pramogų, susitikimų geriau būtų atsisakyti.

Mergelė – Tikriausiai jausite slaptas pinkles, užkulisinius žaidimus. Nepasiduokite jokioms provokacijoms, išlikite taktiški, santūrūs. Jei turite laisvo laiko, tiktų nueiti į teatrą, parodą ar paskaityti filosofišką knygą.

Svarstyklės – Nesielkite lengvabūdiškai, aplaidžiai ar savanaudiškai profesiniuose ir asmeniniuose reikaluose, tai neliks neįvertinta. Peržiūrėkite savo idealus, planus, pasistenkite atsisakyti to, kas nėra pakankamai prasminga ir moralu.

Skorpionas – Šiandien nederėtų švaistytis pažadais, prisiimti per daug įsipareigojimų. Objektyviai įvertinkite savo finansinę padėtį, neišlaidaukite, tačiau nebūkite savanaudiški, jei reikia pasistengti dėl artimų žmonių.

Šaulys – Šiandien būsite itin komunikabilūs, linkę flirtuoti, šmaikštauti. Vis dėlto atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite apkalbų, nepatikrintų faktų. Nežaiskite kitų jausmais, galvokite apie pasekmes.

Ožiaragis –
Šiandien būsite labai jautrūs aplinkos poveikiui. Nusimato rūpesčiai dėl nekilnojamojo turto, kažkokių pinigų, pelno dalies ar nuostolių padengimo. Nederėtų piktnaudžiauti kitų pasitikėjimu ir pataikauti savo silpnybėms.

Vandenis – Nekoks metas reikšti pretenzijas, kelti pavydo scenas. Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir nesibaigiančių išlaidų. Kaip bebūtų, daug kas priklauso nuo jūsų nuostatų, norų bei pastangų. Galite viską įveikti ir patirti malonių įspūdžių.

Žuvys – Diena bus įtempta. Reikėtų itin saugoti sveikatą. Darbe nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų ir nebūtų progos slaptiems priešams suvesti su jumis sąskaitas.

 

Šaltinis: vytautus.com