2010 m. Lapkričio 06 d. Šeštadienis

310 metų diena, 44 metų savaitė.

Saulė teka 07:29, leidžiasi 16:35. Dienos ilgumas 09:06. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +5 iki +7, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Gyvenimas yra tai, kas vyksta, kol jūs esate užsiėmęs kitais darbais. (J. Lennon)

Sveikiname – Leonardus, Melanijus, Ašmantus, Vygaudes, Armantus.

Šiandien: Tarptautinė vyrų diena.

Dienos horoskopas:

 

 


Avinas – Vienatvės ir pasimetimo ženklas užgožė jūsų aiškų rytojaus vaizdą, kurį projektuodavote savo svajonėse. Tokiu metu atveriamos galimybės save tobulinti užrištų akių situacijose, lavinti intuiciją ir vidinį žinojimą, kuris išves jus iš apsigaubusio pilkų minčių debesies.

 


Tauras –
Pozicija, kurią privalote išlaikyti. Neginama nuo jūsų bėga. Tai gali būti paaštrėjusi liežuvautojų veikla, kažkokie žmonės pasiryžę daryti jums tiek įtakos, kad galų gale jaustumėtės įsukti į tokį konkurencijos ratą, kuriame daugiau nebesijausite tvirtesni už kitus. Išsilaikys nauja lygybė, tačiau jokiu būdu dar atsikvėpti ne laikas.


Dvyniai –
Sustingo sėkmė, reikia ją išjudinti iš naujo. Apnyko mastymą rutina, net jeigu ir galite teigti, jog jums sekasi gerai, pasiruoškite sėkmingai išsivaduoti ir atsinaujinti. Jei sėkmė trukdys jausti gyvenimo skonio džiaugsmą, jus pakratys ir leis įvertinti ką turite pasiekti iš naujo, kad gyvenimas netaptų nuobodus.


Vėžys –
Rodomi ištekliai, kurių pakanka gerai leisti laiką, ar investuoti. Aplink jus kaupiasi daugiau daiktų, pravartu apsitvarkyti, leisti juos pajausti sau spindint gražioje šviesoje ir aplinkoje. Malonumai taps ypatingesni, subtilūs. Turėsite veikti pagal savo nuožiūrą. Seksualinis pasitenkinimas intymiuose ryšiuose.

Liūtas – Renkatės malonumus ir pramogas, kurie jus atskirtų nuo kitų. Įsigalėja daugiau vienatinio rūstumo, kvailų išraiškų, bet tik tada, kai niekas nemato. Protas stabdo iš gamtos ateinančią laimę, kuria problemų scenarijus. Venkite gilinimosi ir teisybės ieškojimo, eikite prie reikalo ir susiraskite lygiaverčius pašnekovus.


Mergelė –
Be didelių troškimų ir su dar mažiau pastangų galite jaustis riteriu spindinčiais šarvais, žvitriomis ir gundančiomis akimis atsitrenksite į kitų žvilgsnius. Jumyse slypintis lengvumo jausmas vilios prie jūsų teigiamai nusiteikusius žmones. Metas, kada dvasiniai turtai matosi kiaurai per išorę, žmogaus dvasia švyti.


Svarstyklės –
Išaušo didžiojo teismo diena, kada sulaukiate ilgai lauktų pokyčių. Dažniausiai tai pagaliau patvirtinami dokumentai, prieš tai niurzgantys ir neigiamai jums atsakantys žmonės pradeda rodyti kitas veido puses. Atsiveria žmonių pasikeitimas, sutapimų ir įvykių kaita.

Skorpionas – Šiandienos rytinė saulė kviečiasi jus naujam netikėtam įvykiui, kurį greičiausiai patys atsitiktinai ir sukursite. Kas jūsų laukia kol kas yra itin miglotai apibrėžiama, viskas paruošta staigiam posūkiui, nors jeigu esate atidūs jums bus siunčiami įspėjamieji signalai ar ženklai.


Šaulys –
Kaip niekada naudinga ir reikalinga pasiilsėti. Noras išlikti ramiam ir nedominuojančiam reikšis net draugijų sueigose ar darbe. Totali ramybė, tai viskas ko jums šiuo metu reikia.


Ožiaragis –
Pasilaikykite kai kurias mintis sau. Kartais kyla noras pasipuikuoti ir atskleisti savo pasiekimus, parodyti pergalių trofėjus. Savo ir kitų žmonių gabumų palyginimas sukasi jūsų galvoje. Matote save kaip išskirtinį, norite tuo mėgautis, suteikti sau daugiau laisvės, atsitraukti nuo santykių, žinoti kas priklauso jums, kokia jumyse slypinti įtaka.

Vandenis – Pozicija, kurią privalote išlaikyti. Neginama nuo jūsų bėga. Tai gali būti paaštrėjusi liežuvautojų veikla, kažkokie žmonės pasiryžę daryti jums tiek įtakos, kad galų gale jaustumėtės įsukti į tokį konkurencijos ratą, kuriame daugiau nebesijausite tvirtesni už kitus.

Žuvys – Diena skirta pabūti su savimi, atitrūkti nuo socialinio gyvenimo, mąstyti ir iš naujo įvertinti asmeninius ieškojimus. Greitų rezultatų nesitikėkite. Jūsų gyvenimo horizontas išplatėjęs iki beribio ir toks pat šviečiasi kelias. Jei darbe, tiesiog ramiai tęskite procesą ieškodami išeičių, meilėje ieškokite atsinaujinimo.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}