2010 m. Spalio 28 d. Ketvirtadienis

300 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 08:11, leidžiasi 17:54. Dienos ilgumas 09:43. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +5 iki +7, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +6 iki +8, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 6-8 m/s.

Dienos mintis – Dievas žmogui leido mylėti, kad tobulėtų, o velnias davė pinigų, kad virstų gyvuliu. (E. Malūkas)

Sveikiname – Judus, Tadus, Simonus, Almantes, Gaudrimus, Simus.

Dienos horoskopas:


Avinas – Gausite netikėtą žinią arba įvyks incidentas, kažkas sujauks darbotvarkę ir pan. Jei labai nervinatės dėl numatomo pokalbio, po jo turbūt nuspręsite, kad be reikalo nerimavote. Venkite impulsyvumo, rizikos, pasisaugokite avarinių situacijų.

Tauras –
Būsite nervingas, neatsargus. Nerimausite dėl artimų žmonių bėdų ir savo finansinių perspektyvų. Apie svarbius dalykus nederėtų spręsti paviršutiniškai, paskubomis, nes galite suklysti ir net patirti rimtą nuostolį, ką nors sukompromituoti.

Dvyniai –
Diena bus keistai sujaukta. Beskubėdamas galite pamiršti kažkuo pasirūpinti. Nepašykštėkite geranoriško dėmesio mylimam asmeniui, vaikams – yra tikimybė, kad išsiaiškinsite nesutarimus ir santykiai pradės judėti geresne vaga.

Vėžys –
Šiandien būkite atsargus ir taktiškas, antraip galite pakenkti sau arba kitiems. Nors atrodysite nusiteikęs įtemptai plušėti, tačiau dideliems darbams gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Netikėtumų galima sulaukti iš namiškių.

Liūtas –
Sunku bus slėpti simpatijas ir antipatijas, jūsų emocijos bus kaip ant delno. Tuo tarpu net vienas neatsargus žodis gali atnešti žalos. Neleiskite, kad jūsų sąmonę užvaldytų nepagrįsti įtarimai, pavydas.

Mergelė –
Šiandien būsite linkęs elgtis skubotai, neatsargiai. Tai visiškai nepatartina, ypač vairuojant, ką nors veikiant su technika. Gali būti, kad šiandien iš jūsų bus reikalaujama daugiau, nei esate pasirengęs duoti ar prisiimti.

Svarstyklės –
Diena gali būti nervinga, kupina netikėtumų. Pasistenkite nesugadinti nuotaikos aplinkiniams. Šiandien pavojinga pervertinti jėgas bei galimybes – jums tuoj pat teks atsakyti už savo veiksmus bei pažadus.

Skorpionas –
Pasistenkite rimtai dirbti, nesipykti su viršininku, kolegomis, nes bus lengva patekti į jų nemalonę. Pasidomėkite, ar gerai sekasi jūsų šeimos nariams, vaikams, nes jie gana nesaugūs. Tik venkite auklėti ir įkyriai kontroliuoti.

Šaulys –
Būsite suirzęs, gal dėl to, kad sau nepatiksite veidrodyje arba bijosite viešo pasisakymo, atestacijos. Sulaukus kitų žmonių dėmesio, patarimų, turėtų pavykti pasijusti tvirčiau. Venkite galvoti vien apie rūpesčius, išpūsti nesėkmes.

Ožiaragis –
Diena gali būti konfliktiška ir netgi pavojinga ne viena prasme. Pasijusite vienišas ir nesuprastas. Kažko reikalaudamas iš kitų, būkite nuoseklus, jauskite atsakomybę. Saugokite savo turtą, automobilį, pinigus nuo vagių ir sukčių.

Vandenis –
Jumyse kunkuliuos emocijos, turėsite dėl ko nerimauti, nesiseks tartis dėl pinigų, atlygio. Kita vertus, imsite geriau suprasti, kas jus veikia, kaip galėtumėte sau ar kitiems padėti. Komplikuotas reikalas gali pradėti spręstis, atsiras nebloga išeitis.

Žuvys –
Patirsite stresą dėl numatomo susitikimo, pasisakymo ar egzamino. Panašu, kad teks tvarkyti pinigų, komercijos reikalus, atlikti kruopštumo reikalaujančius darbus. Nesusipratimai tykos kelionėje, reikaluose su užsieniečiais.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}