2010 m. Spalio 17 d. Sekmadienis

289 metų diena, 41 metų savaitė.

Saulė teka 07:49, leidžiasi 18:19. Dienos ilgumas 10:30. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +3 iki +5, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, m/s. Oro temperatūra naktį nuo -3 iki -5, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Yra žmonių, kurie niekada neklysta todėl, kad jų niekada nevargina jokios protingos mintys. (J. V. Gėtė)

Sveikiname – Ignacus, Kintautus, Gytes, Marijonus, Margaritas, Ignotus.

Šiandien – Tarptautinė kovos su skurdu diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Šiandien gali būti nelengva laikytis darbų grafiko (jei tenka dirbti) ir įprastinio ritmo, nes jūsų nuotaika ir būsena bus tinkama tik atsipalaidavimui, tinginiavimui. Vis dėlto galima nauda iš konfidencialios veiklos, labdaros, kūrybos, medicinos.

Tauras –
Šiandien aktyviai bendrausite, tarsitės dėl aktualių dalykų. Šie susitarimai turės būti vykdomi, tad galvokite, ką darote. Tarpusavio santykiuose bus daug neapibrėžtumo. Venkite lengvabūdiškų poelgių ir pažadų.

Dvyniai –
Aktualiausi šiandien bus finansų ir turto klausimai. Savo reikalais, visų pirma, rūpinkitės pats, nesitikėdamas valdininkų ar rėmėjų malonės. Jeigu rimtai stengsitės rasti naują pajamų šaltinį, sudaryti sandorį, galimybių išties atsiras.

Vėžys –
Būsite smalsus, nuovokus, kitus stebinsite savo žiniomis. Šiandien išties turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir jėgomis. Aplinkiniai bus gana geranoriški, bet nusiteikę padėti tik tuose reikaluose, kurie jiems nieko nekainuoja.

Liūtas –
Pastangos geriau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems tikrai nebus bevertės, tačiau pasistenkite racionaliai leisti pinigus. Teikite dvasinę šilumą, nuoširdžiai domėkitės artimųjų reikalais, o ne stenkitės atsipirkti daiktais, pinigais.

Mergelė –
Ši diena gali pareikalauti kūrybiškų sprendimų bet kokioje veikloje. Ypač seksis plėtoti kūrybinius projektus, organizuoti vaikų laisvalaikį. Tikriausiai pastebėsite priešingos lyties svaidomus neabejingus žvilgsnius.

Svarstyklės –
Šiandieną pareigingai ir kūrybingai darbuositės, o jeigu darbai nerūpi, turbūt užsiimsite savimi, tobulinsite įvaizdį, lankysitės grožio ar madų salone. Jei gausite naujo darbo pasiūlymą, nenumokite ranka – tai verta dėmesio.

Skorpionas –
Svarbi diena. Pravartu pasiraityti rankoves ir imtis tų darbų, kuriems vis pritrūkdavo „parako”. Trokšite ypatingų jausmų, romantikos. Panašu, kad jūsų viltys pildysis, ypač jei suinteresuotas asmuo matys, kad nesielgiate lengvabūdiškai.

Šaulys –
Gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime, santykiuose. Pasižymėsite psichologine įžvalga. Kažkas iš artimųjų gali turėti problemų dėl skolų, mokesčių. Savo ir kitų reikalus šiandien tvarkysite gana apsukriai.

Ožiaragis –
Pajusite poreikį keistis pats ar pakeisti aplinką. Itin parūps kelionės, kultūriniai renginiai arba su studijomis, teisėtvarka, karjera susiję klausimai. Gana gerai ir lengvai juos spręsite, ypač jei atsiras įtakingų pagalbininkų.

Vandenis –
Metas pagalvoti apie rimtus reikalus. Kažkokią naujieną galite išgirsti iš vadovo ar kolegos. Turbūt paaiškės, kad bręsta reforma.

Žuvys –
Iš ryto pravartu imtis vizitų. Tvarkykite visa, kas turi būti konkretizuota, įforminta. Popiet jums netrūks geros draugijos smagesniems užsiėmimams. Tačiau ir pinigų iš kišenės nemažai išgaruos.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}