2010 m. Rugpjūčio 04 d. Trečiadienis

216 metų diena, 31 metų savaitė.  

Saulė teka 05:32, leidžiasi 21:17. Dienos ilgumas 15:45. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +21 iki +23, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +11 iki +13, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-2 m/s.

Dienos mintis – Dviem ponam iš karto nepatarnausi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Gerimantus, Milgedes, Dominykus.

Dienos horoskopas:

Avinas – venkite finansinių ir verslo eksperimentų, jei neturite pakankamai žinių, nepasvėrėte savo galimybių. Ramybės neduodančios abejonės – svarbus rodiklis, kad ne viskas tvarkoje. Kitas dalykas, jei viskas puikiai parengta, yra rėmėjų.

Jautis – tikriausiai teks bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, rengti publikacijas, mokslinius darbus arba tame procese dalyvauti, vykti į konferenciją, priėmimą. Nelengva bus įrodyti teisybę, kuri gudriai verčiama aukštyn kojomis.

Dvyniai – protinė ir fizinė įtampa neleis jums atsipalaiduoti. Galbūt teks išspręsti nemažą profesinę problemą ar dilemą. Panašu, kad sugebėsite taip sutvarkyti savo reikalus, kad „ir avis liktų sveika, ir vilkas sotus”.

Vėžys – šiandien nesunkiai pritrauksite bendraminčius, kuriuos žavi ir traukia tos pačios idėjos. Išvien galite nemažai nuveikti. Užmegzta pažintis vystysis į artimesnę draugystę. Nebloga diena įsilieti į naują kolektyvą.

Liūtas – šiandien venkite triukšmingų susibūrimų, emocinės įtampos. Nors gerai derės jūsų praktiškoji ir meniškoji asmenybės pusė, neturėsite tiek energijos ir atsparumo poveikiams, kad galėtumėte produktyviai veikti nedarnioje aplinkoje.

Mergelė – turbūt gana aiškiai žinosite, ką norite toliau veikti, ko siekti, arba jūsų mintys apie tai suksis, dėliosis konkretus planas. Tačiau nelabai suvoksite santykius su kai kuriais žmonėmis ir galite klysti, vertindamas jų ketinimus.

Svarstyklės – šiandien tikriausiai sulauksite praktiškų asmenų pagalbos, patarimų. Galite susigundyti nepigiu pirkiniu arba pasitaikys proga naudingai investuoti, papildomai užsidirbti, susitarti dėl kredito, nuomos, pageidaujamų mainų ar kt.

Skorpionas – būsite nusiteikęs tartis, derėtis, priimti įvairią informaciją, tvarkyti dokumentus. Jūsų mintys, idėjos bus išklausomos labai geranoriškai ir yra vilties, kad bus realizuotos.

Šaulys – geriausiai seksis suktis artimiausioje aplinkoje, buityje, spręsti savas ir namiškių problemas. Pasistenkite, kad mikroklimatas šeimoje būtų kuo šiltesnis, draugiškesnis, nes šios dienos situacija ilgam užsifiksuos.

Ožiaragis – šiandien naujai pažvelgsite į verslo galimybes, ypač jei tai susiję su kūryba, renginių organizavimu. Gali puikiai pasisekti, jei ruošiatės pristatyti projektą, kreiptis į rėmėjus ar pasirodyti prieš publiką. Nenuvils ir meilės pasimatymas.

Vandenis – šiandien neblogai seksis kurti komfortą, grožį, užsiimti aplinkos dizainu, amatais. Geras metas pradėti praktikuoti naują gyvenimo būdą, lankyti sporto klubą. Jeigu negaluojate, neužleiskite ligos – eikite pasitikrinti sveikatos.

Žuvys – gana palanku tvarkyti nuosavybės, finansų reikalus, skolintis ir skolinti. Tik svarbu atkreipti dėmesį į teisinę reikalų pusę, kad čia neliktų spragų, nesusipratimų. Santykiai, partnerystė, kurią šiandien užmegsite, turės tęsinį.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}