2010 m. Liepos 24 d. Šeštadienis

205 metų diena, 29 metų savaitė.  

Saulė teka 05:13, leidžiasi 21:37. Dienos ilgumas 16:24. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +31 iki +33, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +21 iki +23, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas rytų, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Jūros neperbrisi, kalno neperkasi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Kristinas, Kristoforus, Kunigundas, Dargvilus, Dargviles, Kristupus.

Dienos horoskopas:

Avinas – būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami: šiandien geriausia patylėti. Elkitės atidžiau su dokumentais, apdairiau vairuokite. Tikrinkite gaunamą informaciją, neskubėkite ja tikėti ir pasinaudoti, juolab jos skleisti.

Jautis – nepasiduokite kitų nuomonei ir vadovavimui, darykite taip, kaip jaučiate esant reikalinga. Draugų įtaka irgi gali pakenkti… Jei jau reikia draugo patarimo, pasikvieskite jį rytoj į namus. Šiandien patartina nieko nepriimti namuose. Nebent vėlai vakare.

Dvyniai – meilės metas. Bet šiandien nereikėtų įsimylėti, skirti meilės pasimatymo, netiktų priimti ir atsakingų sprendimų širdies reikaluose. Pasisaugokite apgaulių per įtakingus asmenis.

Vėžys – gilinkitės į savo jausmus ir poreikius, kas ką valdo: jūs savo emocijas ir norus ar atvirkščiai? Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, vadovu (jei šiandien dirbate) ar važiuojant automobiliu. Nesiimkite nieko atsakinga. Pasaugokite sveikatą.

Liūtas – šiandien nesiimkite iniciatyvos nei darbe (jei tenka dirbti), nei namuose, dėl to galite nukentėti. Stenkitės jeigu ne prisiderinti, tai bent jau nesukelti ginčų, konfliktų. Saugokite sveikatą ir gerus santykius su sutuoktiniu ir aplinkiniais.

Mergelė – neleiskite sau būti irzliems, nepatenkintiems, kerštingiems: neapykanta irgi suvienija, o šiandien nepatartina su kuo nors labai susisieti. Būkite itin apdairūs veikloje, ypač jei ji susijusi su pinigais, dokumentais.

Svarstyklės – nedėkite didelių vilčių į reikalus, jei jie susiję su užsieniečiais ar kelione. Jei jau turite keblumų, atidėkite savo problemą: jau ryt ji gali netikėtai išsispręsti.

Skorpionas – neatskleiskite savo tikslų ir siekių. Netinkamas laikas kreiptis į partnerius su pasiūlymais, prašymais. Atidėkite šiuos reikalus kitai savaitei.

Šaulys – netinkamas laikas ką nors keisti, kurti ateities planus (ypač susijusius su pinigais, meile, nauja veikla, gyvenamąja vieta) ar apie juos kam nors pasakoti, dalintis savo svajonėmis, sumanymais. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių.

Ožiaragis – greičiau pavargsite, nuliūsite, tad dažniau ilsėkitės ir nevarginkite savęs neprivalomais darbais ir nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore.

Vandenis – venkite konfliktų, nesinervinkite (įpykę galite pasielgti sau nenaudingai). Tik laimėsite, jei atidėsite svarbaus sprendimo priėmimą, ar jis būtų susijęs su jūsų darbu, ar su pinigais, ar su meile.

Žuvys – dvilypis laikas. Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, draugai, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų pritarimų ar pasiūlymų.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}