2010 m. Liepos 22 d. Ketvirtadienis

203 metų diena, 29 metų savaitė.  

Saulė teka 05:10, leidžiasi 21:40. Dienos ilgumas 16:30. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +29 iki +31, debesuota, lietus. Vėjas pietų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +20 iki +22, debesuota, lietus. Vėjas pietų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Jeigu naujovę labai sunku įgyvendinti, vadinasi, ji nebūtina. (L. VOVENRAGAS)

Sveikiname – Magdalenas, Dalius, Mantiles.

Šiandien – Tarptautinė dešrainių diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – mokėsite išsinarplioti iš įvairiausių keblių situacijų, nuspėti įvykių eigą. Jūsų slaptos viltys gali imti pildytis, bet nedarykite spaudimo, neforsuokite situacijos. Sėkmę užtikrins ypatingi manevrai arba netuščia piniginė.

Jautis – seksis spręsti klausimus, susijusius su reklama, kūrybiniais projektais, žiniasklaida, leidyba, prekyba, transportu, rašymu. Galite susitikti su giminaičiais, senais draugais, vykti į trumpą kelionę. Nusimato romantiškas nuotykis.

Dvyniai – šiandien jus labiausiai domins praktiniai dalykai, ir tuo labiau, kuo jie naudingesni jūsų šeimai. Galbūt sudarysite naudingą kontraktą arba įsigysite kažką tokio, kas reikalinga verslui ar namams.

Vėžys – jūsų jausmingumas veršis per kraštus, ypač jei šalia bus patinkantis asmuo arba turėsite galimybę su kuo nors apie jį kalbėtis, dalintis įspūdžiais. Širdžiai artima draugija būtų tai, ko jums šiandien išties reikia. Galite pasireikšti scenoje, žaidime.

Liūtas – jūsų kolegos bei konkurentai bus gana aktyvūs, tad pasistengs išjudinti ir jus. Gana gerai reikalai klostysis meilės bei kūrybos srityse. Santykiai su dominančiu asmeniu gali pasikeisti į gerą, jei būsite nuoširdus ir nesavanaudiškas.

Mergelė – pajusite, kad jūsų širdyje atsirado daugiau romantikos, gerumo ir norėsis tuo pasidalinti su tais, kurie jums mieli. Dėmesio ženklus iš priešingos lyties asmenų priimsite itin jautriai ir būsite linkęs pervertinti jų reikšmę.

Svarstyklės – turėtų pavykti užmegzti ryšių, pažinčių, kurios jums labai pravers. Galbūt jums teks įrodinėti savo darbų ar projektų naudingumą, atsiperkamumą. Nesnauskite, jei turite negrąžintų skolų, nesumokėtų mokesčių.

Skorpionas – jei norite kažkam padaryti įspūdį, susitarti dėl aktualaus reikalo, išsiaiškinti teisybę, pataisyti savo socialinę ar materialinę padėtį, šiandien ne svajokite, o veikite. Kitus stebinsite lakia vaizduote ir puikia logika.

Šaulys – šiandien jūsų mintys nuolat suksis apie savus interesus ir asmeninę teisybę. Nesivaikykite naujovių, niekur neskubėkite, nebent numatytas dalykinis susitikimas, pokalbis dėl darbo ar pan. Pabaikite darbus, kurie jau įpusėti, peržiūrėkite sutartis.

Ožiaragis – geras metas naujų ryšių užmezgimui. Galite tvarkyti reikalus, susijusius su transporto priemonėmis, sutartimis, žiniasklaida, reklama ir pan. Būsite dalykiškas, tačiau tuo pačiu žaismingas, romantiškas. Akivaizdu, kad žavėsite priešingą lytį.

Vandenis – jus džiugins kiekviena maloni smulkmena, geras žodis. Jūsų širdis bus kupina gilių jausmų. Rutina beveik nekliudys jums romantiškai įsivaizduoti savo artimiausią ateitį. Tačiau tik fantazijos, o ne konkretūs darbai ir užpildys šią dieną.

Žuvys – norėsis pasilinksminti, pasidžiaugti bendravimu su draugais, pažįstamais. Tikriausiai skleisite gerą nuotaiką. Galimybė užmegzti romantišką pažintį itin padidės. Seksis kūrybinis darbas.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}