2010 m. Liepos 02 d. Penktadienis

183 metų diena, 26 metų savaitė.  

Saulė teka 04:46, leidžiasi 21:59. Dienos ilgumas 17:13. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +22 iki +24, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s
 . Oro temperatūra naktį nuo +10 iki +12, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Kas mums užtveria kelią, tas stumia mus pirmyn. (KINŲ PATARLĖ)

Sveikiname – Martinijonus, Jotvingius, Gantautes, Marijonus, Marčius.

Šiandien – Tarptautinė architektų diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – kad ir kokių darbų imsitės, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Antra dienos pusė bus labiau palankesnė negu pirma.

Jautis – mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius gali būti neteisinga. Ši diena labiau palanki tamsiaplaukiams ženklo atstovams.

Dvyniai – įemptas, slegiantis metas, tačiau jūsų sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite, po jų ateis džiugios permainos. O kol kas mažiau žavėkitės gautais pasiūlymais.

Vėžys – nepervertinkite savo įtakos ir sėkmės. Venkite naudotis savo (šeimos ar mylimo asmens) ryšiais, autoritetu.

Liūtas – neskubėkite žengti lemtingo žingsnio: atsitiks taip, kad pajudėję viena kryptimi atsidursite kitur. Net jei viskas atrodys teisinga, patikrinta, atidėkite savo apsisprendimą. Į pasiūlymus, gautus iš vadovybės ar potencialaus darbdavio, reaguokite šalčiau.

Mergelė – jausitės tvirčiau, tačiau nuotaikos greit kis. Pasistenkite, kad aplinkiniai to nepastebėtų. Kita vertus, į ką nors kreiptis patarimo irgi neverta: sulauksite meškos paslaugos.

Svarstyklės – imkitės tik privalomų kasdienių darbų. Būsite pernelyg įtaigūs, ir kai kas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų atvirumu.

Skorpionas – nieko neteiskite, nes galite suklysti vertindami kito poreikius. Bus svarbu neleisti lįsti į jūsų širdį.

Šaulys – paklauskite savęs, ar jūsų norai įgyvendinami, ar poreikiai atitinka galimybes? Taip pat naudinga pamąstyti, kas jus verčia norėti to ar ano? Beje, ar tai kyla iš jūsų vidaus, o gal automatiškai mėgdžiojate madą, savo draugus?

Ožiaragis – dėl šios dienos neapdairių žingsnių jus gali apkaltinti melu. Nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti.

Vandenis – priešiški asmenys puikiai jaus silpniausią jūsų vietą ir ims manipuliuoti jūsų paslaptimis. Patartina vengti bendravimo, atidėti susitikimus.

Žuvys – netinkamas laikas teisti, smerkti, ypač dėl meilės ar pinigų. Neįsivelkite į finansinę avantiūrą ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}