Eva savo naująjį albumą leidžia parsisiųsti nemokamai (Video)

Nestereotipinė lietuviškos pop muzikos atikėja Eva, kurią savaime norisi lyginti su garsiąja amerikiečių rokore Sheryl Cole, išleidžia naują EP albumą „Planetos dydžio bučinys“, kuris atlikėjos internetinėje svetainėje duodamas parsisiųsti nemokamai.

Dainininkė naują darbą pristato specialiame video laiške, kuriame kreipiasi į gimines, artimuosius ir visus Lietuvos žmones, džiaugdamasi, kad jie užsuko į jos „kuklius, jaukius“ namus, kuriuos sukūrė skaitmeniniai partneriai. Eva informuoja, kaip jos muzikos gerbėjai gali atsisiųsti jos naujai išleistą EP nemokamai: tereikia paspausti vieną mygtuką ir jis pamažu „parsipumpuos“ į jūsų kompiuterį.

 

Albumo parsisiuntimo skaičių fiksuoja tam įdiegtas skaitiklis, o tuo metu, kai rašiau šį tekstą, t.y. pirmadienio popietę, parsisiuntusiųjų skaičius perkopė  šimtą.

 

„Planetos dydžio bučinio“ EP sudaro penkios dainos, kurios tėra įžanga į ateityje išleisimą pilną ketvirtąjį atlikėjos studijinį albumą, kurį prodiusuoja Olegas Jerochinas, taip pat dirbęs su neseniai albumą išleidusiais Jam Jam‘ais.