Kilogramus tirpdančios aprangos gudrybės

apranga

Trumpas dienas ir šaltą orą kompensuodamos saldžiais pyragėliais ne viena susijaudinome dėl visai „nevasariškų“ kūno linijų. Jei kilogramai tripsta ne itin sparčiai, galima griebtis glamour.com siūlomų aprangos gudrybių – per kelias minutes išmokime atrodyti lengvesnėmis ir dailesnėmis! Išmokus derinti drabužius bei apavą galima paslėpti ir apvalesnes šlaunis, ir atsikišusį pilvuką. Kol aktyvusis vasaros sezonas dar neįsibėgėjo, padėsime Jums nuslėpti žiemos nuodėmių padarinius.

 

Atidžiai rinkis spalvas! Suderinusi apatinės kūno dalies drabužių spalvinę gamą, apsiavusi tos pačios spalvos aukštakulnius vizuoliai paslėpsi visus nereikalingus apvalumus. Jei diena nedžiugina saule – rinkis juodą. Ši – pati efektyviausia.

 

Stambūs ornamentai, burbulais papuošta palaidinė ar dideliais kvadratais dryžuotos kelnės „padvigubins“ tave pačią. Išeitis – ne vienspalviai apdarai, bet drabužiai marginti smulkiais raštais. Būk romantiška: miniatiūrinėmis gėlytėmis marginti vasariški drabužiai itin madingi šią vasarą.

 

Rinkis ne plačius, bet įliemenuotus švarkus, padailintus vertikaliomis dekoratyvinėmis juostomis – dvigubas liekninimo efektas. Atrodysi ir elegantiška, ir grakšti!

 

Siauras liemuo ir išryškinti klubai verčia svaigti vyrus, tad nepamiršk „pieštuko silueto sijonus. Siaurėjantis sijonas dažniausiai dailiai „įpakuoja“ liemenį: paslėpsi apvalesnes šlaunis, išryškinsi užpakaliuką ir dailią liemens ir klubų proporciją. Apdaras įpareigoja: privaloma derinti kartu su smulkiais žingsneliais ir aukštai iškelta galva.

 

Sujuosiami megztiniai ir palaidinės puikiai tiks vėsesniam vakarui. Pasirinkusi ilgesnį jų variantą – iki kelių, išryškinsi liemens liniją.

 

Su džinsais – ne tik į gamtą. Tiesaus kirpimo džinsus derink ne su sportinio tipo bateliais, bet su aukštakulniais. Seksualus variantas tiek darbo dienai, tiek vakarėliams.

 

Pasirink tinkamą diržą. Siauresni ir per stipriai suveržti išryškina „gelbėjimosi ratus“, kuomet platesni sujuosti ties liemens linija vizualiai tave lieknins.

 

Elegantiškam aprangos variantui rinkis tampraus audinio plačias kelnes su kantu. Nepamiršk prie jų derinti aukštakulnių. Beje, kelnės nesiekiančios bent vidurio pakulnės – nepagelbės, rinkis kelnes dailiai apgulančias avalynę.

 

Rinkis ryškiai raudoną! Dailina ne tik maža juoda suknelė, bet ir vienspalvė tavo mėgstamiausios spalvos. Išnaudok vasarą leisdama sau atrodyti ryškiai.

 

Nesirink itin trumpų palaidinių. Norėdama paslėpti taliją bei klubus rinkis ilgesnes palaidines, megztukus – gulančius šiek tiek žemiau tavo klubų.

 

Jei pasirinktas drabužių derinukas nedžiugina, rinkis atsarginį pvariantą – priderink mažą skarelę ar platesnį šalį, kuris atitrauks dėmesį nuo nepageidaujamų trūkumų ir prikaustys žvilgsnius prie tavo dailaus veido.

 

Apie batus. Derindama juos prie suknelės, rinkis aukštakulnius atviru priekiu. Išbandyk tai vakare priešais veidrodį – suprasi, ką turime galvoje!

 

Jei seki naujausias mados tendencijas, greičiausiai pastebėjai įžymybių pamėgtus kūno spalvos lakuotus aukštakulnius. Patikėk, jie efektingi tiek pat, kiek juoda spalva.

 

Jei pasirinkai vienspalvius, raštais nedailintus drabužius, pagyvink kaklo papuošalu – pagelbės ilgas, nutįsęs bent iki bambos! Nepamiršk, jog prie kaklo prigludę papuošalai turi atvirkštinį efektą.

 

{alfa2}