2010 m. Birželio 19 d. Šeštadienis

170 metų diena, 24 metų savaitė.  dienos info

Saulė teka 04:41, leidžiasi 21:59. Dienos ilgumas 17:18. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +12 iki +14, debesuota, lietus. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +6 iki +8, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Kuo žmogus protingesnis ir geresnis, tuo daugiau gero jis pastebi žmonėse. (B. PASKALIS)

Sveikiname – Julijonas, Romualdus, Dovilus, Ramunes, Deodatus, Romus.

Dienos horoskopas:

Avinas – stenkitės mažiau į save dėmesį atkreipti. Būkite atidesni bendraudami su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu: galimi nesusipratimai dėl jūsų dėmesio stokos.

Jautis – neskubinkite įvykių, mokėkite nusileisti ir laukti. Venkite ginčų, ypač ideologinėmis arba religinėmis temomis. Niekam nieko nežadėkite, už nieką nelaiduokite.

Dvyniai – gali pablogėti savijauta, nuotaika. Kelsite sau pernelyg didelius reikalavimus, kita vertus, vadovas irgi bus gana griežtas (jei šiandien dirbate). Niekur neskubėkite. Darbe imkitės tik nesudėtingų, jums aiškių užduočių.

Vėžys – pasistenkite nugalėti vidinį nepasitenkinimą, nerimą, nebendraukite su įtariais asmenimis. Nepasikliaukite tarpininkais. Netikęs metas užmegzti ir draugiškus ryšius.

Liūtas – nesiimkite jokių radikalių veiksmų – už parodytą iniciatyvą teks sumokėti asmenine laime. Šiandien greit susierzinsite, supyksite. Darbe (jei šiandien tenka dirbti) profesinės problemos atrodys didesnės, nei yra iš tiesų, o namuose visi neįtiks. Nereikalaukite daug iš vaikų, nepriekabiaukite prie mylimo asmens.

Mergelė – kritinis metas, ypač vyrams. Nesiimkite atsakingų darbų, kuriems reikia tikslumo. Pasaugokite sveikatą. Galimos nesėkmės dirbant su aštriais instrumentais, karštais daiktais.

Svarstyklės – nesklandumai bendraujant su artimaisiais gali virsti rimtu nepasitenkinimu savimi. Patartina mažiau bendrauti, nieko nežadėti.

Skorpionas – nervintis pakaks pagrindo, ypač darbe – reikalai strigs (jei šiandien dirbate). Tik dėl to nieko neteiskite ir nebarkite. Tai nepalanki diena bendrauti.

Šaulys – geri norai, žavūs planai gali būti tas masalas, kurį prarijus daug netenkama, tad mažiau svajokite. Stenkitės mažiau norėti, kukliau gyventi. Nesugalvokite spręsti meilės problemų atsisakydami mylimo asmens.

Ožiaragis – galimi sunkumai darbe, tikėtinos ir traumos, todėl neskubėkite. Namuose nemėginkite išsikrauti: sukelsite nemenką skandalą. Pasaugokite vaikus. Netinkamas laikas aiškintis meilės santykius: netikėtai galite išsiskirti.

Vandenis – nepalanki diena: viskas gadins nuotaiką, kenks savijautai. Galima greit susipykti su mylimu žmogumi. Tai atvirkštinio virsmo diena, kai dori žmonės gali atrodyti kvailiai ar apgavikai. Prisiverskite nusišypsoti.

Žuvys – būsite linkę nusivilti aplinka, darbu. Tai laikinas liūdesys, nes jau ryt jausitės puikiai. Niekam neleiskite kištis į jūsų asmeninius reikalus.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}