2010 m. Gegužės 26 d. Trečiadienis

146 metų diena, 21 metų savaitė.  

Saulė teka 04:58, leidžiasi 21:34. Dienos ilgumas 16:36. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +10 iki +12, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį  +3 iki +5, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Koks didelis skirtumas tarp beveik teisingo ir visiškai teisingo. (ANONIMAS) 

Sveikiname – Pilypus, Algimantus, Milvydes, Eduardus, Vilhelminas.

Dienos horoskopas:

Avinas – pakaks vilkinimo, ypač per partnerius, tad nesipiktinkite, kad ne visiems bus svarbūs jūsų interesai, poreikiai, nuomonė. Pirma dienos pusė palankesnė, nebloga spręsti ginčytinus klausimus su artimaisiais. Vakare venkite bet kokių ginčų su savo pora.

Jautis – neverta tikėtis palankumo, lankstumo iš aukštų, įtakingų asmenų ar savo vadovo. Venkite ginčų, nekovokite už savo nuomonę, principus. Svarbu pasirinkti kokybiškus valgius.

Dvyniai – venkite rizikingų kelionių, ypač į užsienį. Daugiau dėmesio skirkite savo turto saugumui. Būtų gerai, jei pavyktų neišlaidauti – tikrai ko nors neapskaičiuosite ir pervertinsite savo galimybes.

Vėžys – laikas tinkamas nebent ramiam poilsiui, tik ne veiklai. Kad ir ką sužinosite, kad ir kas įvyks, nenusiminkite – po kiek laiko paaiškės, kad viskas geriau nei manėte. Netinkamas laikas pramogauti. Venkit svaigalų.

Liūtas – esate kupini jėgų, pasitikėjimo, ryžto, tačiau rizikuoti nereikėtų nei pinigais, nei sveikata, nei garbe. Nepasiduokite galimoms provokacijoms, nesivelkite į ginčus, konfliktus su kolegomis, artimaisiais, ypač antrą dienos pusę.

Mergelė – nesivelkit į avantiūras, ypatingai finansines: galite pervertinti savo galimybes. Nepatartina pirkti vertingų daiktų, ypač antrą dienos pusę. Netinkamas laikas kritikuoti sutuoktinio nuomonę, sprendimus.

Svarstyklės – neskubėkite spręsti, manyti, sakyti – gal viskas atvirkščiai? Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Saugokitės melagių, paskalų nešiotojų, sukčių, vagių. Moterims ši diena truputį palankesnė nei vyrams.

Skorpionas – nepalankus laikas aktyviai veiklai, kelionėms, avantiūroms. Būsite jautrūs, įtaigūs, tad būkite atsargesni, venkite savanaudžių, taip pat piktų asmenų. Pasistenkite ką nors gera nuveikti savo tėvams.

Šaulys – nors diena nepalanki, tačiau jums asmeniškai ji visai nebloga. Bent jau pirmą dienos pusę visai naudinga imtis neatidėliotinų reikalų. Būkite atidesni vaikams: jie tikisi jūsų palaikymo.

Ožiaragis – erzinsitės dėl niekų, visiškai nereikšmingų dalykų ir tai dar labiau kenks reikalui, taip pat jūsų sveikatai. Būkite atidesni maisto kokybei: gali sutrikti virškinimas, labiau tikėtini apsinuodijimai.

Vandenis – neskubėkite teisti, smerkti – šiandien bus lengva apsirikti, nes būsite linkę į kraštutinumus. Pasaugokit gerus santykius su savo pora. Ypač antrą dienos pusę netiktų aiškintis santykių.

Žuvys – gana nepalankus metas, kai neapgalvotais žodžiais, veiksmais galite sugriauti savo sėkmės pagrindus. Siekite nesivelti į konfliktus, nesipykti nei su artimaisiais, nei su kolegomis ar vadovais.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}