LKL čempionų žiedai atiteks „Lietuvos rytui“, įsitikinę bukmekeriai

Svarbiausias pirmadienio įvykis – lemiama dviejų šalies grandų akistata Lietuvos krepšinio lygos finale. Specialistai prognozuoja, sirgaliai diskutuoja – abejingų septintosioms finalo rungtynėms tiesiog nėra.
Savo nuomonę apie finalo intrigą turi ir bukmekeriai, kurių paskelbtas statymų koeficientas įrodo, jog pergalę turi iškovoti namuose žaidžiantys Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai.

 

LKL finalo eiga – kupina įtampos ir aistrų. Pirmieji į priekį išsiveržė žalgiriečiai, kurie nukovė „Lietuvos rytą“ „Siemens“ arenoje, tačiau vilniečiai neliko skolingi ir šventė pergalę kauniečių tvirtovėje sporto halėje – rezultatas tapo 1-1. Vėliau komandos laimėjo namų rungtynes ir prieš lemtingą dvikovą serijos rezultatas yra lygus – 3-3.

 

Po paskutiniųjų LKL finalo rungtynių spaudos konferencijoje mintimis besidalinęs vilniečių strategas Rimas Kurtinaitis teigė, jog „Žalgirio“ sirgaliai svariai prisidėjo prie šeimininkų pergalės. Pasinaudodami priešininkų stovyklos nuomone, kauniečiai masiškai pirko bilietus į rungtynes pirmadienį. Neoficialiai duomenimis, prie to prisidėjo ir ekipos savininkas Vladimiras Romanovas, o visi bilietai – išgraibstyti.

 

Lemiamose finalo rungtynėse Kauno komandos fanai sutelks visas pajėgas, kad tik nuteiktų savo mylimus žaidėjus bekompromisei kovai. Tokią poziciją patvirtino ir Marcusas Brownas, kurio nuomone, jeigu žalgiriečiai jau buvo laimėję Vilniuje, vadinasi, galės tai padaryti dar sykį.

 

Tačiau „Triobet“ bukmekerių visi šie faktoriai ir komandos atstovų samprotavimai nesuglumino. Lažybininkų nuomone, „Lietuvos rytas“ laimės rungtynes 5 taškų skirtumu – 82:77.

Kaip rodo patirtis, bukmekeriai kartais klysta, tačiau ar jie bus teisūs šį kartą?

 

ŠALTINIS: Triobet

{parasas}