Jacksonas gyvas, tik apsimeta kitu

Michaelas Jacksonas – gyvas. Jis neva apsimeta 33 metų britu Dave’u Dave’u, kuris patyrė daugybinius kūno nudegimus, rašo Thescottishsun.co.uk. Internetiniuose puspapiuose „YouTube“ ir „Facebook“ teigiama, kad popkaralius yra gyvas ir nuolatos dalyvauja britų TV pokalbių laidose, pasakodamas istoriją, kaip tėvas vaikystėje neva jį padegė.

Šis scenarijus skamba neįtikėtinai, tačiau viename iš internetinių forumų sakoma, kad „nėra jokių abejonių, kad M. Jacksonas yra gyvas. Mes turime įrodymų ir norime, kad visi tai žinotų.“

 
Dave’as Dave’as gimė Brukline 1983 m. Būdamas šešerių metų jis patyrė kraupų incidentą, kai jo tėvas tyčia jį padegė. Charlesas Rithenbergas savo miegantį sūnų apipylė kerosinu ir padegė. Už šį nusikaltimą tėvas buvo nuteistas šešeriems metams kalėjimo.

 

Nudegė daugiau negu 90 procentų vaiko kūno, bet jam pavyko išgyventi. Dave’o motina Maria, parašė knygą apie savo sūnaus nelaimę ir išgyvenimus, kuri vėliau buvo sėkmingai ekranizuota. Kai ši istorija išgarsėjo Maria suorganizavo savo sūnui kelionę į Michaelo Jacksono pramogų parką „Neverland”, kur Dave’ą globojo pats popkaralius.

 

Dabar Dave’as mokosi teisės Jutos valstijoje. Jis pasikeitė pavardę, kad nutrauktų visus su tėvu siejančius saitus. Vaikinas sako:

„Aš tapau labai artimu Jacksono draugu. Jis įsileido mane į savo gyvenimą, globojo“.

 

Dave’as Dave’as pasirodė Larry Kingo pokalbių šou, kad pasidalintų savo prisiminimais apie Jacksoną. Po šio pasirodymo internete pasirodė gandų, kad Dave‘as gali būti Michaelas Jacksonas. Dave‘as labai panašus į popkaralių. Be to, laidos žiūrovai pastebėjo, kad vaikino akys iš ankstesnės mėlynai žalios spalvos tapo rudomis.

 

Bloger‘iai teigia, kad vaikino nudegimai leidžia poplegendai slėpti savo tikrąją asmenybę. Po to, kai Larry Kingo šou vaizdo įrašas buvo patalpintas „YouTube“, interneto komentatoriai ir pradėjo analizuoti Dave Dave’o judesius ir manieras.

 

Interneto puslapis Michaeljacksonhoaxforum.com rašo:

„Larry Kingo laidoje, Jacksono laidotuvių dieną tikrai pasirodė pats Jacksonas, apsimetę Dave’u. Tokios pat manieros, ūgis ir balsas. Po šių teiginių interneto puslapis susilaukia milijono lankytojų per dieną. Žiniasklaida mums pateikė dvi skirtingas popkaraliaus mirties versijas. TMZ.com pranešė, kad M. Jacksonas mirė šešiomis minutėms iki atvykstant gydytojui, o CNN pranešė, kad karalius yra ištiktas komos. Kas įvyko iš tikrųjų, lieka didele paslaptimi“, – sako puslapio kūrėjai.

 

Advokatas Brianas Oxmanas, kuris atstovauja Dave Dave’ui, sako:

„Gandai, kad mano klientas iš tiesų yra popkaralius Michaelas Jacksonas, nėra tikri. Žmonės taip išlieja širdgėlą dėl mylimo atlikėjo netekties.“

Michaelas Jacksonas mirė praėjusią vasarą, būdamas 50 metų.

 

{alfa2}