Daiva Pamaiva: „Myliu visus vaikus ir ne visada suprantu jų tėvelius“

Sekmadienio popietę mažuosius mažeikiškius ir jų tėvelius į Mažeikių kultūros centro pramogų salę sukvietė Daiva Pamaiva. Kiekvieną pavasarį Daiva Pamaiva švenčia savo gimtadienio šventę į kurią susirenka didelis būrys jos mažųjų gerbėjų kartu su savo tėveliais ir seneliais. Iš ties buvo labai netikėta vaikų šventėje išvysti tiek daug tėvelių, atlydėjusių savo atžalas į linksmybių popietę su geriausia Mažeikių miesto vaikų drauge – Daiva Pamaiva.

Praėjus šventiniam šurmuliui portalas infoMažeikiai.lt pasidomėjo kokiomis nuotaikomis gyvena vaikų numylėta ir labai mėgiama – Daiva Pamaiva. Pasak jos, visos šventės yra  smagios, o nepamirštamos  akimirkos praleistos kartu  su mažaisiais draugais ir jų tėveliais dar nuostabesnės.

„Labai smagu, kada visi būname kartu ir smagiai šėlstame, šokame, dainuojame. Smagu, kad Daivos Pamaivos antrininkių konkursui ruošiasi ne tik mažosios mergaitės, bet ir jų mamos kartu. Regis jos pergyvena labiau nei jų dukrelės, kurios susipynusios kasas, išsipiešusios strazdanas ir prisiderinusios rūbelius, tikisi būti panašios į Daivą Pamaivą,“ – sekmadienio įspūdžiais dalinosi vaikų numylėtinė.

 

  

 

Daiva Pamaiva mano, kad mergaičių ruošimasis antrininkių konkursui labai suartina mamas ir jų dukras, nes jas suartina bendras tikslas. Būvimas kartu su savo vaikais pastaruoju metu yra labai svarbus, nes tada atsiranda galimybė bendram dialogui, ko taip dažnai šiandien trūksta tarp tėvų ir vaikų. 

 

„Tėveliai, būtinai įsiklausykite ir išgirskite ką sako Jūsų vaikas. Nepamirškite to jausmo, kad ir jūs, ne taip jau ir senai buvote vaikas. Myliu visus vaikus ir ne visada suprantu jų tėvelius,“ – kalbėjo Daiva Pamaiva.

 

{parasas}