2010 m. Gegužės 02 d. Sekmadienis

122 metų diena, 17 metų savaitė. 

Saulė teka 05:41, leidžiasi 20:52. Dienos ilgumas 15:11. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +13 iki +15, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 6-8 m/s. Oro temperatūra naktį +3 iki +5, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Geram visi geri, blogam – visi blogi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Atanazus, Eidmantus, Meiles, Meilutes.

Šiandien – Motinos diena. 

Dienos horoskopas:

Avinas – jumyse prabus arba visu gražumu išsiskleis kritiko ar mistiko savybės. Manysite, kad geriau už visus orientuojatės situacijoje ir galite ją kontroliuoti bei daryti įtaką kitiems. Nebūkite tuo tokie tikri. Nepiktnaudžiaukit svaigalais.

Jautis – tikėtini pasikeitimai santykiuose, ypač jei jūsų gerbėjas, simpatija siūlo ne lengvą meilės žaidimą, o kažką kita. Neblaivumas ar atsitiktinumas gali pakišti koją jūsų interesams arba tiesiog atitraukti nuo įprastos kompanijos, sumanyto plano.

Dvyniai – šiandien galite imtis iniciatyvos, kad pakreiptumėte įvykius savo naudai. Tai bus visai nesunku padaryti, jei turite gabių ir įtakingų pagalbininkų, gerbėjų. Galima reikšminga pažintis, žinia. Kita vertus, galimas nuostolis, žala.

Vėžys – palankus metas siekti pripažinimo, bendraminčių dėmesio. Galite turėti naudos iš tos įtakos, kurią darote aplinkiniams. Tik būkite labiau savikritiški, paisykite aplinkinių nuomonės, neniekinkite tų, kurie jums nepritaria.

Liūtas – jums šiandien nebus visiškai saugu nei namuose, nei gatvėje, viešumoje. Turbūt dėl to, kad sunkiai kontroliuosite savo emocijas, stokosite saiko. Pasistenkite nepiktnaudžiauti svaigalais, neprovokuokite konfliktų.

Mergelė – būsite gana azartiškai nusiteikę, todėl galite įsivelti į rizikingas avantiūras. Nepersistenkite, užmegzdami naujus romanus, ieškodami pramogų, demonstruodami besaikį dosnumą patinkantiems žmonėms ir vaikams.

Svarstyklės – šiandien daug ką lems jūsų bendravimo stilius. Turėtų sektis suplanuoti reikalai. Tačiau ne vietoje ir ne laiku parodyta arogancija arba nepaslaugumas gali pakenkti jūsų įvaizdžiui ir santykiams su aplinkiniais. Itin saugokite sveikatą.

Skorpionas – įmanoma teisinė problema. Bus nelengva rasti gynybinių argumentų, atsispirti spaudimui. Taip pat galima šiokia tokia įtampa santykiuose su partneriu ar draugais, ypač jei kažkas iš jų jums skolingas ir neskuba atsilyginti.

Šaulys – aklai nepasikliaukite verslo partneriais, turto dalininkais bei pretenduojančiais į juos. Viską tikrinkite ir atsargiai kalbėkite apie naujus įsipareigojimus. Nepervertinkite savo įtakos. Galima reikšminga naujiena iš toli.

Ožiaragis – laikas pakeisti kasdienio gyvenimo ritmą. Įdomiau leiskite laisvalaikį, užpildykite jį prasmingesniu turiniu. Kažkokį jūsų sumanymą gali paremti įtakingas gerbėjas, pažįstamas. Nesaugūs būsite kelyje, tad elkitės itin apdairiai.

Vandenis – galbūt įtakingas asmuo pasiūlys kažką, kas gali padėti tvirčiau atsistoti ant kojų. Neskubėkite pasiduoti iliuzijoms, išsiaiškinkite, kiek tai jums kainuos. Saugokitės apsinuodijimo, traumų, nesivelkite į konfliktines situacijas viešose vietose.

Žuvys – iš draugų, pažįstamų sulauksite netikėtų pasiūlymų. Tačiau savijauta gali būti nekokia. Galbūt jau reikia iš pagrindų keisti gyvenimo būdą, mitybą. Tikėtina reikšminga žinia paštu arba telefonu. Saugokite nuo pavojų vaikus, mylimus žmones.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}