Nuo rudens Mažeikiuose dar viena televizija

Dar tik prieš savaitę mažeikiškius pasiekė žinia, kad Mažeikiuose nebeliek vietinės radijo stoties „Ventus“, kurią keičia „HOT FM“ radijas. Tačiau, kaip praneša spaudos atstovai, nuo rudens mūsų mieste atsirasti dar viena televizija, kurios pagrindinis akcininkas iš Mažeikių kilęs, „Lietuvos Ryto“ krepšinio komandos puolėjas Artūras Jomantas.

Jau nuo rudens pradėsianti savo transliaciją, naujoji televizija žiūrovus ketina nustebinta savo laidų tinkleliu, kuriame daug dėmesio ketinama skirti Mažeikių rajono sporto aktyvinimui. Pasak paties A. Jomanto, Mažeikiuose sportas nėra pamirštas, tačiau išskirtinis dėmesys tikrai nepamaišys. Krepšininkas pabrėžė, kad sportas nėra vien tik krepšinis ar futbolas, bet  taip pat ir bėgimas, kovos menai, dviračių sportas, plaukimas ir dar kitos sporto šakos, kurios nėra taip viešinamos. 

 

Dar nėra tiksliai žinoma kaip vadinsis naujoji regioninė televizija, tačiau viena aišku, kad visos rajone vykstančios sporto varžybos bus  transliuojamos tiesiogiai.Taip pat bus rengiamos pokalbių laidos aktualiomis temomis, žinių laida ir laida, skirta vaikams bei paaugliams.

 

Regis Mažeikiuose viskas dubliuojasi: du vietiniai laikraščiai, dvi radijo stotys, du internetiniai portalai ir galiausiai – dvi televizijos. Kas dar?

Aprilius! Tai buvo balandžio 1-osios pokštas Wink

 

{parasas}