Šventės baigėsi, tačiau dovanos – Ne!

 Baigėsi gražiausios metų šventės, kartu su jomis baigėsi ir mūsų portalo paskelbtas kalėdinis konkursas „Kalėdos šiemet bus!”

Buvo labai smagu sulaukti portalo lankytojų atsiųstų šventinių nuotraukų, kuriose dvelkė ne tik šventinė nuotaika, bet namų šiluma bei jaukumas. Ko gero smagiausia buvo žiūrėti į lopšelio-darželio „BITUTĖ” „Kodėlčiukų” grupės vaikų ir auklėtojos Audronės Barkuvienės atsiųstas šventines nuotraukas, kurios dvelkė vaikišku gerumu. Taip pat nuoširdžiai dėkojame ir Ukmergės vaikų lopšelio-darželio „Eglutė”, „Naminukų” grupės vaikams ir jų auklėtojai už atsiųstas savo kalėdines dekoracijas, kurios šventinį laikotarpį puošė jų grupę.

Šventiškai pasipuošė ne tik vaikų ugdymo įstaigos, bet ir portalo lankytojų namai. Nuoširdžiai dėkojame visiems dalyvavusiems ir skelbiame, kad pagrindinį kalėdinio konkurso „Kalėdos šiemet bus!” prizą R. Aidietės knygą „Dekupažo magija” laimėjo lopšelio-darželio „Bitutė” kodėlčiukai, o jų auklėtojoms dovanojame  J.R.R. Tolkien knygą „Silmariljonas”, H. Hessel knygą „Narcizas ir Auksaburnis” bei J. Cortazar knygą „62 pasidaryk pats”.

 

Antrą vietą šiame konkurse laimėjo ukmergiškiai. Paštu jiems išsiųsime šias knygas: J. Čepelės knygą „Vandeniu ir pėsčiomis po Rytų Lietuvą”, R. Pausch ir J. Zaslow knygą „Paskutinė paskaita” bei F. Kafkos knygą „Laiškas tėvui”.

 

Trečioje vietoje liko S. Rimkutės „LAUKIAMIAUSIOS METŲ ŠVIESELĖS” ir jai atitenka L. P. Frankel knyga „Gera mergaitė netaps turtinga”, C. Campbell knyga „Gero stiliaus paslaptis” ir M. Zinferio knyga „Rudens ir pavasario pasikalbėjimas”.

 

Taip pat norime apdovanoti ir Inesą Girčienę, kuri pirmoji atsiuntė savo „ŠEIMOS STEBUKLŲ EGLUTĘ” į mūsų organizuotą konkursą. Inesai dovanojame C. Funke knygą „Rašalo mirtis”, J. Kuodytės knygą „Pokalbiai su Antanu Saulaičiu SJ” bei J. Murphy knygą „Meditacijos galia. Lobiai jūsų mintyse”.

 

Taip pat norime padėkoti knygynų tinklui „Pegasas” už nuostabias knygas, kurios iškeliauja į mūsų portalo lankytojų jaukius ir šiltus namus. Ačiū visiems dalyvavusiems ir linkime Jums gerų, prasmingų, darbingų bei kūrybingų metų.

 

Konkurso laimėtojai atsiimti knygas gali paskambinę telefonu  8-686-40096

 

Konkurso laimėtojų nuotraukas dar kartą galite pamatyti štai čia:

 

Lopšelio-darželio „BITUTĖ” „KODĖLČIUKŲ” grupė {morfeo 66}

Ukmergės vaikų lopšeli -darželio „Eglutė” „Naminukų” grupė {morfeo 67}

S. Rimkutės „LAUKIAMIAUSIOS METŲ ŠVIESELĖS

 

 

 Inesos Girčienės „ŠEIMOS STEBUKLŲ EGLUTĖ”