Horoskopai 2010-iesiems

Alfa.lt

 Horoskopai 2010-iesiems iš Indastro.com.

Avinas

2010 metai jums bus sėkmingi visose gyvenimo srityse dėl jums būdingų dinamiškumo ir darbštumo bruožų. Kitais metais atrasite stiprią motyvaciją, kuri jus ves pirmyn ir suteiks jėgų sunkiai dirbti.

Pozityvus požiūris jums leis įveikti kelyje pasitaikysiančius nemalonumus ir kliūtis. Ypač tai pajusite tarp 2010 metų sausio 31 d. ir vasario 14 d. Šiuo laikotarpiu jūsų gyvenimas bus itin aktyvus tiek kalbant apie karjerą, tiek ir apie jus supančius žmones.

Ramus ir neefektyvus periodas bus nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d. Šiuo laikotarpiu venkite planuoti ką nors svarbaus.

Santykiams ir naujoms draugystėms bus palankus metas nuo gegužės mėnesio pradžios. Šis periodas taip pat bus palankus ir finansiškai.

Nuo liepos 24 d. iki lapkričio 18 d. jus pradės traukti dvasiniai dalykai. Gali būti, kad pradėsite sieti savo darbą su dievu ir išleisite pinigų dvasiniams ar religiniams poreikiams. Gruodžio 6 d. žymės laiką, kada jūs grįšite prie materialių vertybių.

Kitais metais gali pablogėti jūsų santykiai su broliais ar seserimis. Dėl blogo susikalbėjimo arba bendravimo trūkumo galite atitolti ir jums reikės stipriai pasistengti, kad ryšį atnaujintumėte. Pasverkite kiekvieną savo žodį.

Šie metai bus skirti darbui, todėl atitrūksite nuo namų, turėsite mažai poilsio. Gali pablogėti santykiai su antrąja puse. Nuo spalio 9 d. iki lapkričio 11 d. problemos su mylimu žmogumi gali labai paaštrėti. Šiuo metu venkite skubotų ir svarbių sprendimų.

Rūpinkitės savo sveikata, ypač iki kovo 10 dienos.

Jautis

2010 metai jums bus labai svarbūs. Akivaizdžios naudos nebus daug, tačiau padidės jūsų reikšmė ir tai sukurs naujų galimybių, kurios jums bus svarbios kitais metais.

Šie metai bus nepaprastai kūrybingi, turėsite daug racionalių ir praktiškų idėjų, kurios jums leis pasiekti tai, ko dar niekada nesate turėjęs. Aplinkiniai jūsų požiūrį priims su pagarba.

Išnaudokite šiuos metus suplanuoti tai, ką ir kaip darysite artimiausiais metais.

Santykiai su vaikais gali atvėsti, nors jūsų vaikų laukia itin sėkmingi metai. Sunkus laikas jūsų santykiams bus tarp sausio 14 d. ir gegužės 31 d. Naudinga šiuo metu būti atsargiam. Šiuo laikotarpiu, iki pat birželio, geriau nepradėti vykdyti naujų idėjų.

Karjeros rūpesčiai ir kūrybinis nuosmukis gali užgriūti nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d.

Jūsų sugebėjimas sunkiai dirbti ir žengti iniciatyvius žingsnius gyvenime bus labai svarbus jau metų pradžioje. Jūs kilsite karjeros laiptais nuo gegužės 1 d. Tai greito kilimo laikotarpis Jaučio ženklui. Šis laikotarpis bus sėkmingas finansinių reikalų srityje. Nuo gegužės 2 d. išaugs jūsų pajamos. Didelis atlygis jūsų lauks dirbant su draugais ar vyresniais broliais bei seserimis.

Didelė tikimybė, kad jūsų šeimoje vyks vestuvės arba didelė šventė. Jeigu turite vaikų, jiems bus geras laikas susituokti šiais metais.

Laimingas ir pelningas bus periodas nuo lapkričio 31 d. Didelis pakilimas lauks ir profesinio gyvenimo srityje, jums pavyks įvykdyti nebaigtus darbus iki gruodžio 6 d.

Sveikata nebus tokia gera, kokios norėtumėte. Taip pat patirsite daug įtampos dėl neramių ir sudėtingų pasąmonės procesų. Jei pavyks susitvarkyti su neracionaliu elgesiu, tai jums bus itin naudinga.

Šiais metais gali išaugti išlaidos šeimai. Stenkitės kontroliuoti didėjančias išlaidas ir asmeninius poreikius.

Vedusių/ištekėjusių jaučių laukia įtempti metai su antrąja puse. Jūsų temperamentas lems nestabilius santykius su sutuoktiniu iki kovo 10 dienos. Gali atsirasti vidinių ir išorinių įtakų, kurios taip pat atsilieps santuokai.

Jūsų pasitikėjimas savimi gali pradėti svyruoti nuo rugsėjo 1 d. Temperamentas gali išprovokuoti gyvenimo pokyčius tarp spalio 9 d. ir lapkričio 19 d. Karjera taip pat gali būti blokuojama dėl jūsų riboto asmeninio požiūrio.

Meilės reikalai gali apsiversti tarp rugsėjo ir gruodžio mėnesių. Tuo metu nesiimkite didelių žingsnių ar planų. Gyvenimas sugrįš į normalias vėžes 2011 metų sausio mėnesį.

Nors visus metus finansiniai reikalai bus geri, šiek tiek pokyčių gali būti sausio, gegužės ir gruodžio mėnesiais.

Rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais gali atsirasti gera galimybė investuoti į nekilnojamąjį turtą.

Dvyniai

2010 metai dvyniams bus audringi, tačiau neabejotinai sulauksite sėkmės. Šiais metais jūsų mintys ir žinojimas bus kaip niekada nepatikimi. Todėl būtų geriau nedaryti drastiškų sprendimų asmeninio ir profesinio gyvenimo srityse. Naudokitės patikimų žmonių patarimais.

Jūsų horoskopas žada viliones, naujus santykius ar draugystę. Tačiau atidžiai rinkitės naujus draugus ar bendradarbius.

Asmeninis gyvenimas bus aktyvus, jei esate vedęs/ištekėjusi. Šiais metais būkite atsargus (-i), nes galite sulaukti gundymų. Gali būti sutrikdytas namų gyvenimas nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. Šeima prašys jūsų apsipręsti ir pasirinkti, kurioje pusėje esate. Šį periodą reiktų išlikti ramiam (-iai) ir diplomatiškam (-ai).

Šiais metais daugiau keliausite, todėl jums gali trūkti komforto.

Yra galimybių, kad patirsite nesėkmę dėl sandorio.

Pasistenkite nekeisti dabartinės gyvenamosios vietos nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. Karjera, finansai ir sėkmė gali klostytis nepalankiai nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d.

Karjera šiais metais priklausys nuo sėkmės. Nuo metų pradžios iki gegužės 1 d. jus lydės sėkmė. Išaugs dvasingumo poreikis, norėsite daryti gera visuomenei.

Karjera kils, o kartu didės atsakomybė ir darbo krūvis nuo sausio 2 d. Darbo krūvis bus neproporcingas gaunamam atlygiui. Vis dėlto turite dirbti kiek tik galima geriau, nes po metų įdėtos pastangos atneš jums naudos.

Sėkmė sugrįš po lapkričio 1 d. Periode nuo liepos 24 d. iki lapkričio 18 d. sulauksite iššūkių ir naujų galimybių. Būsite įtrauktas į gerus ir kilnius darbus.

Ypač išaugs jūsų, kaip sutuoktinio ar partnerio, vaidmuo nuo gegužės 2 d. iki spalio 31 d.

Nuo metų pradžios iki gegužės 25 d. venkite investuoti, ypač to nereikėtų daryti nuo metų pradžios iki kovo 10 d. Investicijos gali būti nesėkmingos nuo spalio 9 d. iki lapkričio 19 d.

Pasistenkite šiais metais ypač saugoti santykius su vyresniais broliais ir seserimis.

Meilės reikalai bus nepakartojami. Didelė tikimybė, kad užmegsite naujus santykius tarp spalio 9 d. ir lapkričio 19 d. Būkite atsargus, neatitrūkite nuo šeimos.

Venkite skubotų sprendimų sausio, gegužės, rugpjūčio ir gruodžio mėnesiais, nes galite padaryti klaidų.

Pasitikėjimas savimi gali būti žemesnis nei visada, taip pat ir sveikata gali būti blogesnė nei įprastai kovo, birželio, spalio ir gruodžio mėnesiais. Šiuo laikotarpiu venkite didelių renginių ir įsipareigojimų.

Vėžys

2010 metai vėžiams atneš palankių pokyčių. Gyvenimas ims reikalauti iš jūsų daugiau nei praėjusiais metais, o tai pavers jus atkaklesniu (-e). Tačiau gali būti, kad šiais metais jus sups sudėtingi ir agresyvūs žmonės, ypač pirmoje metų pusėje.

Metų pradžia gali būti agresyvi, pažymėta pykčio ir nereikalingos kovos. Periodas nuo sausio 1 d. iki kovo 10 d. bus labai audringas. Stenkitės vengti konfliktų ir suvaldykite savo temperamentą.

Šiais metais būsite itin susikoncentravęs į darbo reikalus, tačiau nereiktų leisti, kad darbas
nustelbtų kitas gyvenimo sritis. Yra tikimybė, kad susižeisite, todėl būkite atsargus (-i) sausio ir vasario mėnesiais.

Sunkus darbas ir jūsų pastangos atneš sėkmę. Dėl jūsų noro eksperimentuoti susilauksite pasisekimo.

Jūsų sutuoktinis (-ė) akylai stebės jūsų poelgius nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d., todėl būkite atsargus (-i), nes kitaip gali nukentėti jūsų reputacija.

Santykiai su broliais ir seserimis gali pablogėti, ypač tarp sausio 14 d. ir gegužės 31 d.

Nesiimkite naujų projektų nuo metų pradžios iki gegužės 31 d. ir nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 31 d.

Iki gegužės 1 d. galite sulaukti didelių pajamų, jus lydės geri santykiai su sutuoktiniu (-e). Šiuo metu nesulauksite naujų galimybių.

Karjeros horoskopas žada, kad ypač palankus periodas jūsų laukia nuo gegužės 2 d. ir tęsis iki metų pabaigos.

Nuo gegužės 2 d. padaugės kelionių, padidės jūsų susidomėjimas dvasiniais dalykais.

Gegužės mėnesį pasirūpinkite savo kraujo spaudimu. Dėl blogų valgymo įpročių galite susirgti.

Šie metai pasižymės įžvalgumu verslo srityje ir gerais derybų rezultatais. Jums padės sunkus darbas ir diplomatiniai sugebėjimai. Būkite atsargus su pinigais, nes galite dalį jų prarasti dėl neprotingo planavimo.

Šeimos reikalai bei santykiai bus įdomūs, tačiau audringi, ypač rugsėjo ir gruodžio mėnesiais. Tarp spalio 9 d. ir lapkričio 19 d. gali kilti problemų su mylimuoju (-ąja) dėl nesusikalbėjimo. Būkite atsargus, venkite skubių sprendimų.

Šiais metais rekomenduojama gydytis nuo įvairių priklausomybių. Palankiausi mėnesiai iki gegužės mėnesio.

Liūtas

2010 metai jums atneš išbandymų ir iššūkių, nors sulauksite ir įvairių galimybių ir pasisekimo.

Metų pradžią (nuo sausio 1 d. iki kovo 10 d.) lydės stresas, išaugs išlaidos, gali būti, kad prarasite pinigų dėl nepatikimų investicijų.

Šiais metais jums reikia kontroliuoti investicijas, prisiversti suplanuoti finansus ir vengti bet kokių spekuliacijų. Jeigu įmanoma, neimkite paskolų. Kontroliuokite pyktį. Jūsų laukia intensyvus ir sudėtingas periodas iki kovo 10 dienos, kuris gali užsitęsti iki gegužės 26 d.

Jūsų partneris (-ė) gali lemti didesnes išlaidas. Jei esate nevedęs/netekėjusi, nuo metų pradžios iki gegužės 1 d. gali pasitaikyti netikėta vedybų galimybė, taip pat ir nuo lapkričio 1 d. iki gruodžio 6 d. Gali būti, kad iki gegužės 1 d. sutiksite žmogų, su kuriuo palaikysite draugiškus ir intelektualius santykius.

Sveikata ir kūrybinės galios gali atsidurti duobėje nuo gegužės 2 d., tačiau šis laikotarpis gali būti palankus finansiškai.

Šiais metais jūsų mąstymas gali tapti negatyvus ir pesimistiškas, todėl kiek tik tai bus įmanoma, stenkitės išlikti pozytvus (-i) ir neleiskite niūrioms mintims jūsų valdyti.

Gali pablogėti santykiai su vaikai, vyresniais broliais ir seserimis bei draugais. Stenkitės išlikti diplomatiškas (-a).

Investicijos šiais metais nėra rekomenduojamos.

Horoskopas žada jums intensyvų socialinį gyvenimą nuo rugsėjo 1 d. Jūsų seksualiniai troškimai gali būti išpildyti nuo spalio 9 d. iki lapkričio 19 d. Jus sups (-a) gundymas ir vilionės. Stenkitės laikytis socialinių normų, ypač jei esate vienišas. Vedusiems/ištekėjusioms ar turintiems partnerį (-ę) liūtams šis laikotarpis nebus pozytivus, todėl stenkitės būti atsargus (-i).

Finansiniai ir šeimos reikalai bus audringi sausio, gegužės, rugpjūčio ir gruodžio mėnesiais. Sudėtingas laikas, kalbant apie pinigus, bus ir kovo, birželio bei spalio mėnesiais.

Mergelė

2010 metai mergelėms atneš gyvenimo pokyčių, ypač asmeniniame gyvenime.

Nuo sausio 14 d. iki gegužės mėnesio pabaigos galite patirti daug įtampos dėl konkurencijos, kivirčų namuose bei sveikatos problemų, kurias sukels jūsų neatsargumas.

Stenkitės nedaryti didelių sprendimų ir nežengti rizikingų žingsnių nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. Priimkite šį laikotarpį kaip naudingą pamoką. Sunkūs išgyvenimai ir kliūtys padės jums tolimesniame gyvenime.

Įtampa taip pat gali kilti dėl santykių su vaikais, ypač nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d.

Karjera šiais metais bus dinamiška. Jūsų laukia pozityvus periodas darbo reikaluose nuo sausio iki gegužės. Šiuo periodu kilsite karjeros laiptais, išaugs jūsų finansinis statusas, tačiau kartu padidės ir išlaidos.

Venkite bet kokių teisinių ginčų iki gegužės mėnesio.

Jei esate nevedęs/netekėjusi, šiais metais geros sąlygos pradėti apie tai galvoti.

Būkite atsargus su šeimos nariais ir draugais, nes galite juos prarasti, ypač nuo sausio 1 d. iki gegužės 25 d. Santykiai su partneriu (-e) ir sutuoktiniu (-e) bus teigiami nuo gegužės mėnesio iki metų pabaigos. Venkite nepastovių santykių.

Nuo šių metų pradžios iki gegužės 2 d. gali atsirasti naujų bendradarbių, verslo galimybių. Geras metas parduoti nekilnojamąjį turtą nuo liepos 24 d. iki spalio 31 d.

Didelė tikimybė, kad šiais metais persikraustysite, nors, jei tai būtų įmanoma, geriau tai palikti kitiems metams.

Jūsų horoskopas perspėja, kad šiais metais jausite poreikį pakeisti savo tikslus ir darbą, tačiau geriau būtų to vengti.

Šiais metais galite sulaukti pajamų ir naudos iš netikėtų šaltinių nuo rugsėjo iki metų pabaigos.

Teigiamiausias metų periodas nuo spalio 9 d. iki lapkričio 19 d.

Kovo, birželio, spalio ir gruodžio mėnesiais jausite energijos trūkumą, gali pablogėti sveikata. Šiais mėnesiais venkite finansinių įsipareigojimų.

Svarstyklės

2010 metai svarstyklėms atneš iššūkių ir naujų galimybių. Jūs išbandysite naujas sritis, bet darbe gali laukti nuosmukis. Šiais metais bus naudinga konservatyviai elgtis su pinigais.

Metai prasidės hiperaktyviai, kalbant apie karjerą. Turėsite sunkiai dirbti, tačiau darbštumas atneš gerų rezultatų. Tačiau progresą darbe pažymės nepastovumas ir pokyčiai, todėl venkite didelių pokyčių ir rizikos iki kovo 10 dienos.

Finansiniai reikalai bus lemiamas veiksnys jūsų santykiuose su gyvenimo partneriu (-e), ypač ryškiai tai jausite iki gegužės 25 d.

Gali padidėti išlaidos, stenkitės vengti nenumatytų ir nesvarbių pirkinių.

Būkite atsargus su nekilnojamuoju turtu, automobiliais ar kitomis investicijomis, nes galite patirti nuostolių. Geriau vengti bet kokių naujų investicijų.

Gali padidėti atstumas tarp jūsų ir vaikų. Stenkitės su jais išlaikyti gerus ryšius, nes jie bus jūsų laimės šaltinis. Šeimoje gali atsirasti kūdikis nuo sausio iki gegužės arba lapkritį.

Finansinis ir profesinis progresas gali sulėtėti nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. Šiuo periodu venkite naujų projektų. Taip pat nuosmukis įvairiose srityse bus jaučiamas nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d. Venkite įsipareigojimų šiuo laikotarpiu.

Šiais metais jūs pradėsite tobulėjimo ciklą, kuris truks ateinančius 4–5 metus. Nuo metų pradžios pajusite kūrybinį pakilimą. Jūsų žinios ir protas atneš jums naudos šiais metais. Sunkus darbas sustiprins jūsų poziciją ir statusą. Nuo gegužės 2 dienos pajusite teigiamų pokyčių karjeroje, tai jums atneš didesnių pajamų, o kartu ir išaugusią konkurenciją. Būkite atsargus.

Jus gali trikdyti sveikatos problemos. Ypač atsargiai elkitės nuo liepos 24 d. iki lapkričio 18 d. Jūsų patirtis gali padidinti jūsų susidomėjimą dvasiniais ir religiniais dalykais.

Venkite ginčų su broliais ir seserimis bei draugais.

Asmeninis ir socialinis gyvenimas bus tin aktyvus nuo rugsėjo 1 d. iki metų pabaigos. Tikėtina, kad nuo spalio 9 d. iki lapkričio 19 d. jus aplankys nauji jausmai. Jūsų temperamentas gali neleisti objektyviai mąstyti, todėl šiuo laikotarpiu venkite svarbių sprendim
ų.

Skorpionas

Skorpionams 2010 metai bus permainingi.

Metų pradžia bus nepastovi ir audringa, nes dar nebūsite susigaudęs tarp savo norų ir tikslų. Šis laikotarpis tęsis iki kovo 10 d. Tada prasidės palankus metas, kuris truks iki gegužės 25 d. Jam pasibaigus laukite audringo laikotarpio karjeros srityje.

Šiais metais jums daug padės šeima, draugai ir jūsų pastangos.

Po sausio 14 d. gali prasidėti audringas gyvenimo periodas, kuris truks iki gegužės 31 d. Šiuo laikotarpiu stenkitės nepradėti naujų projektų, nors seniau pradėti projektai seksis gerai. Susikoncentruokite į darbą, tai atneš jums apčiuopiamos naudos. Šiuo periodu stenkitės vengti naujų planų ir projektų.

Metų pradžioje galite susidurti su palankiais pokyčiais, susijusiais su nuosavybe ir nekilnojamuoju turtu. Iki gegužės 1 d. galite sulaukti pajamų iš tokių pastovių šaltinių kaip nuomos mokestis.

Namuose ir šeimoje metų pradžia bus stabili ir laiminga.

Nuo gegužės 2 d. išaugs jūsų kūrybiniai sugebėjimai, o kartu ir statusas. Įgytos žinios atneš jums sėkmę projektuose ir padės įvykdyti iškilusius iššūkius nuo liepos 24 d. iki lapkričio 18 d.

Jeigu tinka, nuo gegužės 2 d. iki spalio 31 d. jūsų šeimoje gali atsirasti kūdikis.

Šiuo laikotarpiu galite patirti sveikatos problemų, kurias sukels įtampa.

Šeimoje gali atsirasti emocinis atstumas, nes šeima stengsis su jumis išlaikyti diplomatiškus santykius.

Atsiras naujas pajamų šaltinis, kurį išsaugoti jums padės sunkus darbas.

Asmeniniame gyvenime laukia sunkus periodas nuo rugsėjo iki gruodžio. Gali atsirasti emocinis ir fizinis atstumas nuo mylimojo (-osios). Periodas nuo spalio 9 d. iki lapkričio 19 d. bus kupinas išbandymų. Šiuo laikotarpiu stenkitės vengti sprendimų vedybiniame gyvenime.

Finansiniai reikalai gali būti nepastovūs šiais periodais:

1. Nuo sausio 1 d. iki 15 d.

2. Nuo balandžio 19 d. iki gegužės 12 d.

3. Nuo rugpjūčio 22 d. iki rugsėjo 13 d.

4. Nuo gruodžio 11 d. iki 30 d.

Šiais laikotarpiais venkite įsipareigojimų.

Šaulys

2010 metai jums atneš iššūkių ir kliūčių, tačiau šiais metais atgausite pasitikėjimą savimi, kuris buvo prarastas 2009-aisiais.

Metai prasidės slegiant sveikatos problemoms. Jei jos chroniškos, iki kovo 10 d. negalėsite jų atsikratyti. Stenkitės neignoruoti nė menkiausio negalavimo. Gali atsirasti problemų, susijusių su krauju ir kaulais. Pagerėjimas šioje srityje prasidės nuo birželio mėnesio.

Iki gegužės mėnesio jus gali lydėti padidėjusi agresija ir pyktis.

Periodas iki kovo 10 d. bus ypač gausus iššūkių. Šiuo laikotarpiu jums reiktų neprarasti pusiausvyros ir neįsivelti į konfliktus, kurių gali atsirasti dėl jūsų nekantrumo. Pirmąjį metų ketvirtį stenkitės kontroliuoti savo temperamentą.

Darbe pajusite didesnę nei paprastai atsakomybės naštą ir spaudimą iš vadovų pusės. Įtampa padidės ir kliūčių karjeroje atsiras nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. Būkite atsargus (-i) su teisiniais veiksmais. Gali būti, kad būsite gundomas peržengti teisingumo ribas.

Finansiniai ir šeiminiai reikalai gali būti audringi. Stenkitės vengti bet kokių kategoriškų sprendimų.

Finansinis nuosmukis gali būti juntamas nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d. Šiuo metu stenkitės nepriimti jokių įsipareigojimų. Tai gali būti sunkus periodas dėl jūsų priešiškos pozicijos, blogo susikalbėjimo ar išdavus pasitikėjimą. Stenkitės viso to išvengti.

Venkite kelionių iki gegužės 2 d. ir vėliau nuo lapkričio 1 d. iki gruodžio 5 d.

Jūsų statuso pasikeitimas, pasitikėjimas savimi bei finansinė sėkmė aplankys jus nuo gegužės 2 d. Gali būti, kad jūsų gyvenime atsiras daugiau komforto, pajusite teigiamus pokyčius visose gyvenimo srityse.

Naujos galimybės namuose ir darbe jūsų gali laukti nuo liepos 24 d. iki spalio 31 d. Stenkitės priimti iššūkius, kurių atsiras per šį laikotarpį.

Šiuo periodu gali būti, kad pasižymėsite susikoncentravimu į vieną dalyką ir nelankstumu, o tai gali neigiamai paveikti jūsų santykius ir karjerą. Geriausia būtų šiuo metu palankiai priimti naujas idėjas.

Stenkitės būti kuo toliau nuo neigiamų ir niūrių minčių. Visus metus stenkitės išlikti ramus ir šviesaus proto.

Gali būti, kad atsiras galimybė pradėti santykius iš šalies tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenimuose. Būtų gerai vengti tokių veiksmų, nes tai padidins atstumą tarp jūsų ir jums svarbių žmonių.

Santykiai asmeniniame ir socialiniame gyvenime bus aktyvūs nuo rugsėjo iki gruodžio mėnesio, ypač tarp spalio 9 d. ir lapkričio 19 d. Mėgaukitės šiuo laikotarpiu, kuris jums gali atnešti naujų santykių ir pažinčių.

Audringi periodai asmeniniame ir profesiniame gyvenime:

1. Nuo sausio 1 d. iki 15 d.

2. Nuo balandžio 19 d. iki gegužės 12 d.

3. Nuo rugpjūčio 22 d. iki rugsėjo 13 d.

4. Nuo gruodžio 11 d. iki 30 d.

Šiais laikotarpiais venkite staigių pokyčių ir svarbių sprendimų.

Kovo, birželio, spalio ir gruodžio mėnesiais reikalai karjeros srityje gali būti blankūs.

Ožiaragis

2010 metai susidės iš pozityvių ir negatyvių srovių, tačiau pozityvioji pusė bus kur kas stipresnė nei neigiama.

Šie metai jums prasidės finansiniu augimu ir staigiu šuoliu išlaidų srityje. Šiuo periodu stenkitės būti atsargus (-i), ypač su didelėmis išlaidomis.

Asmeniniame gyvenime susidursite su kliūtimis. Santykiai su sutuoktiniu (-e) ar partneriu (-e) gali būti audringi ir pažymėti agresijos, ypač nuo metų pradžios iki gegužės 25 d. Iki kovo 10 d. jūsų lauks sudėtingas laikotarpis, per kurį venkite svarbių sprendimų.

Santykiai su verslo partneriais taip pat gali būti sudėtingi. Stenkitės vengti ginčų ir nepriimkite skubotų sprendimų. Nepaisant sunkumų metų pradžioje, 2010-ieji jums atneš gerų perspektyvų ir pagerėjimo finansų srityje.

Nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. jūsų laukia audringas gyvenimo periodas. Jūs būsite nepastovus, linkęs priimti skubotus sprendimus. Šiuo periodu padidės jūsų sėkmė pinigų srityje, iki gegužės 31 d. galite sulaukti netikėtų pajamų. Išaugs galimybė užmegzti ryšius su žmonėmis/verslais/organizacijomis iš užsienio.

Būkite atsargus nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d., nes šiuo periodu galite jausti energijos ir pasitikėjimo savimi trūkumą. Šiuo laikotarpiu venkite didelių įsipareigojimų.

Šeiminis gyvenimas bus laimingas iki gegužės 1 d. Geriausia priemone pasiekti teigiamų rezultatų bus jūsų iškalba. Naudokitės savo komunikaciniais sugebėjimais, jie bus labai vertingi.

Nuo gegužės 2 d. jūsų laukia sudėtingas gyvenimo tarpsnis. Atsiras pagundų išlaidauti, galite patirti nuosmukį dėl nesusikalbėjimo. Šiuo laikotarpiu stenkitės būti atsargus (-i).

Pagerėjimą pajausite nuo liepos 24 d. iki spalio 31 d. Šis laikotarpis pasižymės labai gerais santykiais su broliais ir seserimis.

Staigus finansinis atsigavimas jūsų laukia nuo lapkričio 1 dienos. Atsiras karjeros ir asmeninio gyvenimo galimybių, kurios gali pareikalauti piniginių įsipareigojimų. Šie gali nepasiteisinti.

Galite būti įtrauktas į antisocialinę ir antimoralinę veiklą. Stenkitės save kontroliuoti.

Sveikata šiais metais gali jums sukelti sunkumų. Stenkitės vengti didelio streso.

Karjera ir meilės reikalai gali patirti netikėtų pokyčių nuo rugsėjo iki gruodžio. Nuo spalio 9 d. iki lapkričio 19 d. galite susidurti su kliūtimis asmeniniame gyvenime. Šiuo laikotarpiu venkite skubotų sprendimų, susijusių su meile, išlikite ramus.

Audringi periodai finansinių reikalų srityje:

1. Nuo sausio 1 d. iki 15 d.

2. Nuo balandžio 19 d. iki gegužės 12 d.

3. Nuo rugpjūčio
22 d. iki rugsėjo 13 d.

4. Nuo gruodžio 11 d. iki 30 d.

Vandenis

2010 metai jums bus permainingi tiek darbe, tiek finansiniuose reikaluose, tiek ir asmeniniame gyvenime.

Šiais metais bus svarbūs jūsų protiniai sugebėjimai. Periodas nuo gegužės 1 d. atneš jums palankių ateities perspektyvų, nes jūsų žinios ir praktinė patirtis bus itin išaugusios. Šios patirtys padės jums siekti tikslų ir gauti naudos ateinančiais metais. Jūs būsite kaip niekada susikoncentravęs.

Nuo gegužės 2 d. prasidės pozityvus metas finansiniuose reikaluose. Netikėtai sulauksite pajamų iš įvairių šaltinių. Šeimos gyvenimas šiuo laikotarpiu bus laimingas ir teiks pasitenkinimą.

Neigiami pokyčiai finansų srityje gali atsirasti nuo liepos 24 d. Priimkite iššūkius, bet nesiimkite skubotų sprendimų. Šiuo laikotarpiu kreipkite dėmesį į savo žodžius, venkite įžeidinėti.

Nuo pat metų pradžios jūsų laukia dinamiškas ir darbingas metas. Periodas nuo metų pradžios iki gegužės pasižymės agresija ir lemtingais sprendimais. Tai jums suteiks energijos sunkiam darbui. Šis laikotarpis (iki kovo 10 d.) gali atnešti konfliktų su vadovais. Stenkitės vengti ginčų, nes santykiai su vadovu gali nepataisomai pablogėti. Jeigu esate ramus, per šį laikotarpį galite daug pasiekti.

Nepaisant pozityvių įvykių, geros sveikatos ir nuotaikos, nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. bei nuo rugsėjo 14 d. iki lapkričio 18 d. galite patirti nuosmukį. Jums gali trūkti pasitikėjimo savimi, jus slėgs rutina.

Venkite pradėti naujus projektus ar dėti dideles pastangas nuo gegužės 31 d.

Sveikata gali būti blogesnė nei paprastai. Stenkitės imtis atsargumo priemonių, stiprinkite imuninę sistemą. Jūsų sveikatai gali turėti įtakos sutuoktinio (-ės) sveikatos būklė.

Atsiras naujų pajamų galimybių. Daug laiko praleisite su draugais. Šias metais nauda jums arba nukris tiesiog iš dangaus, arba ateis iš netikėčiausių šaltinių.

Santykiai su broliais ir seserimis nebus darnūs, daug lems jūsų diplomatiškumas.

Venkite įtampos ir streso. Tai gali pakenkti jūsų skrandžiui ir virškinimui. Užsiimkite joga ar kitu sportu, kuris padėtų nugalėti stresą.

Santykiai su vaikais gali būti nuviliantys, tai lems nesusikalbėjimas. Stenkites kalbėti su jais kaip įmanoma aiškiau.

Namų ir meilės reikalams laimingas laikotarpis bus nuo rugsėjo iki gruodžio. Ypač aktyvus periodas laukia nuo spalio 9 d. iki lapkričio 19 d., jis atneš daug nepamirštamų akimirkų ir naujų vėjų. Šiuo metu reiktų vengti svarbių sprendimų.

Geriausias laikas investicijoms:

1. Nuo sausio 1 d. iki 15 d.

2. Nuo balandžio 19 d. iki gegužės 12 d.

3. Nuo rugpjūčio 22 d. iki rugsėjo 13 d.

4. Nuo gruodžio 11 d. iki 30 d.

Žuvys

2010 metai žuvims atneš iššūkių ir netikėtų įvykių. Šiais metais galite susidurti su priešiškumu jūsų idėjoms, todėl naudinga vengti didelių planų ir neapsistoti ties idėjomis, kurių negalite įgyvendinti. Žuvų planus gali sutrukdyti netikėti įvykiai.

Metų pradžią lydės agresija. Jus kankins pyktis ir nepastovumas, bus sunku priimti sprendimus. Stenkitės išlikti ramus (-i) ir venkite ginčų nuo metų pradžios iki gegužės 25 d.

Periodas nuo metų pradžios iki kovo 10 d. bus gana audringas, todėl elkitės ypač atsargiai. Venkite investicijų ir spekuliacijų.

Situacija pasikeis po kovo 10 d. Jus ir sutuoktinį (-ę) pradės skirti vis didesnis atstumas, jei esate vedęs/ištekėjusi. Nurims audros darbe, tačiau galite pajusti finansų stygių.

Nuo sausio 14 d. iki gegužės 31 d. ir nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 18 d. santuokiniame gyvenime jausite įtampą. Tai gali atsitikti dėl naujų pažinčių, kurios nukreips jūsų dėmesį nuo namų ir šeimos. Atsiras žmonių, kurie nepritars jūsų idėjoms, ir kliūčių, kurios trukdys pasiekti tikslus.

Taip pat nuo metų pradžios jus gali slėgti nepasitikėjimas savimi ir nesugebėjimas bendrauti. Kadangi negalėsite pasigirti protine energija, stenkitės nekurti didelių planų ir neįsipareigoti bent jau iki gegužės 1 d. Šis periodas atneš poreikį susidomėti dvasiniais arba religiniais dalykais.

Gali išaugti išlaidos, žvelkite į jas pozityviai ir kartu atsargiai, vėliau tai jums gali atnešti naudos.

Nuo gegužės 2 d. pajusite atsigavimą visose gyvenimo srityse. Periodas nuo gegužės 2 d. iki spalio 31 d. atneš jums didesnį pasitikėjimą savimi, žinių ir supratimą apie jus supančius įvykius. Toks pasikeitimas pažadins jūsų kūrybines galias, kurios padės augti jūsų asmenybei kitais metais.

Nuo liepos 24 d. stipriai išaugs jūsų aktyvumas. Šis periodas bus audringas. Sulauksite iššūkių, kuriuos įveikus pagerės jūsų gyvenimas.

Po lapkričio 1 d. jūsų laukia nuosmukis. Galite patirti finansinių nuostolių ir įtampą, atsiras sunkiai įveikiamų kliūčių.

Karjerai metų pradžia bus aktyvus laikotarpis, tačiau jį lydės netikėti įvykiai. Šiais metais sulauksite naujų galimybių ir pokyčių darbe. Būkite akylus, vos tik pasitaikius geroms galimybėms, pasinaudokite jomis, tačiau saugokitės nepraktiškų idėjų. Jūsų horoskopas rodo, kad šiais metais jus gali aplankyti klaidingos iliuzijos.

Šiais metais išaugs nepasitenkinimas esama situacija namuose. Jausitės atskirtas ir nereikalingas šeimai. Nesiimkite skubotų veiksmų, paprašykite patarimo neutralių žmonių, kurie padės pasitikrinti, ar jūsų abejonės turi pagrindo.

Audringi periodai asmeniniame gyvenime:

1. Nuo sausio 1 d. iki 15 d.

2. Nuo balandžio 19 d. iki gegužės 12 d.

3. Nuo rugpjūčio 22 d. iki rugsėjo 13 d.

4. Nuo gruodžio 11 d. iki 30 d.

Šiais metais atidėkite nekilnojamojo turto pardavimą, jei tai tik įmanoma.

Kovo, birželio, rugsėjo ir spalio mėnesiais galite išgyventi finansinių sunkumų.