Antrus metus iš eilės Mažoji LKF taurė keliauja į mūsų miestą!

LKF DnB NORD Mažosios taurės turnyrą antrą sezoną iš eilės laimėjo „Mažeikių“ krepšininkai. Per Šventojoje vykusio turnyro finalo ketverto lemiamas rungtynes mažeikiškiai rezultatu 66:56 (15:20, 20:5, 11:15, 20:16) palaužė Molėtų „Ežerūno-Kario“ pasipriešinimą.

„Mažeikių“ vyriausiasis treneris Aloyzas Rudys po rungtynių teigė, kad laimėti pavyko dėl puikios gynybos antrajame kėlinyje: „Kova buvo sunki. Molėtų komanda žaidžia RKL, bet turi patyrusių krepšininkų, kurie yra žaidę gana aukštu lygiu. Neįvertinti varžovų negalėjome, tačiau rungtynės vis tiek mums prasidėjo šaltu dušu 0:9. Per 2 kėlinį dėl geros gynybos sugebėjome atsitiesti, laimėjome kėlinį 20:5. Tai ir lėmė mūsų pergalę. Po to rezultatas svyravo iki pat mačo pabaigos, bet mes visada turėjome mažesnę ar didesnę persvarą. Pabaigoje buvome atitrūkę 9 taškais, varžovai sumažino atsilikimą iki 4 taškų, bet pataikėme baudos metimus ir nugalėjome.“

Naudingiausiai finalo ketverte žaidusiu „Mažeikių“ krepšininku išrinktas Mindaugas Tamušauskas, „Ežerūno-Kario“ komandoje šis prizas atiteko Raimundui Ambrulaičiui.

 

www.musukrepsinis.lt