Manikiūro mados

 Tvarkingas manikiūras – dar viena moters vizitinė kortelė. Tai ne tik nepriekaištingos higienos ar stiliaus klausimas. Stiprioji lytis puoselėtų rankų savininkes vertina palankiau negu kad absoliutaus natūralumo šalininkes.  Kodėl?

Kosmetologai sako, jog natūralumas gali būti gražus tada, kai rankų odai ir nagams nekenkia aplinka. Bet ar šiandien tai įmanoma? Veikiausiai ne. Vadinasi, manikiūras – būtinybė.

 

Koks turi būti manikiūras – dažna moterų dilema. Klasikinis vienodas manikiūras dažnai pabosta, o ir jo derinimas tiek prie klasikinių kostiumėlių, tiek prie sportinių drabužių atrodo kvailokai.

 

Šiam sezonui rekomenduojami trumpi, didelių pastangų kasdienei priežiūrai nereikalaujantys nagai. Pasak specialistų, jie neturi trukdyti dirbti kompiuteriu, atsegti sagas ir kt. Tai nebemadinga. Nors ir trumpi, bet nagai ir aplink juos esanti odelė privalo būti išpuoselėta. Na, o nagų lakų spalvinės tendencijos pakankamai liberalios.

 

Įdomu tai, kad, nors raudona spalva, kuri, rodos, visada buvo klasika, šį sezoną pateikiama kaip stilingiausia spalva. Tačiau ji privalo išlikti tikra raudona, o ne su įvairiais atspalviais, o taip pat patariama rinktis matinės raudonos spalvos lakus.

 

Gali džiūgauti gotikinio stiliaus mėgėjos. Juoda spalva – šį sezoną viena madingiausių. Tačiau manikiūrininkai skuba akcentuoti, jog derėtų vengti nagų marginimo, įvairiausių piešinukų.

 

Bijančioms išsiskirti nagų spalvomis siūlomas kitas variantas – natūralumas. Manote, jog tai Jums priimtiniausias variantas? Rinkitės tai itin atsargiai. Natūralus manikiūras – preciziškai sutvarkyti nagai, kurie padengiami bespalviu nagų laku. Žinoma, toks manikiūras tinka visur ir visada, bet reikalauja idealios nagų priežiūros.

 

Beje, toks natūralumas šį sezoną taip pat mados viršūnėje. Ir jo pasireiškimas matomas net prancūziškame manikiūre: baltas nago galiukas turi nežymiai skirtis nuo nago plokštelės spalvos.

Puoselėkite rankas: jei ne dėl stiliaus, tai dėl sveikatos.

 

www.infomazeikiai.lt