Vakaro tema: 10 žiauriausių dalykų, kuriuos moterys gali padaryti vyrams

Alfa.lt

 Moterys kartais gali būti labai žiaurios. Nepaisant to, kad yra laikomos švelniosios lyties atstovėmis, kai kalbama apie poros santykius, moterys iš tiesų gali pasielgti negailestingai, rašo Askmen.com.

10. Jos nekelia telefono

Tau pavyksta įtikinti ją, kad duotų savo telefono numerį. Ir tu jautiesi gerai, nes manai, kad tavo vidinis žavesys ir gera išvaizda paliko jai gerą įspūdį. Tačiau, kai bandai jai paskambinti, ji tiesiog nekelia ragelio. Dar blogiau – gali būti, kad ji tau davė netikrą savo telefono numerį. Kai kurios moterys taip elgiasi, nes joms lengviau duoti klaidingą numerį nei aiškinti vaikinui, kodėl jo nenori duoti. Nors tai ir žiauru, bet bent jau moteris, kuri duoda išgalvotą numerį, akivaizdžiai parodo, kad daugiau niekada nenori su tavimi susitikti.

 

9. Naudojasi vyru tam, kad jis nupirktų gėrimą

Kai kurios moterys, eidamos pasilinksminti, net nesiruošia tam išleisti savo pinigų. Jos vilioja vaikinus vien tam, kad šie joms nupirktų gėrimų. Kaip tikros profesionalės jos išgers tavo nupirktą kokteilį, šiek tiek su tavimi paflirtuos ir netrukus pasisuks į kitą potencialią auką.

8. Naudojasi tavimi, kad turėtų kur gyventi

Gal pastebėjai, kad ji ėmė keistai elgtis: nuolatos ieško būdų su tavimi susipykti, įsmeigia į tave negailestingą žvilgsnį, jos draugės nutyla vos tau įžengus į kambarį, o jos daiktai po truputį dingsta iš tavo buto. Visa tai – artėjančių skyrybų ženklai. Tačiau ji vis delsia, nes tokios merginos nemėgsta būti vienišos. Jos gyvena su tavimi ir tuo pačiu metu ieško, kuo tave pakeisti, tiesiog naudojasi tavimi, kad turėtų kur gyventi ir kad nereikėtų būti vienoms.


7. Manipuliuoja vyru savo ašaromis

Vyrai nemėgsta matyti verkiančios moters, kai kurios moterys naudojasi tuo, kad gautų iš vyrų, ko trokštančios. Tereikia tik kelių ašarų ir daugelis vyrų būna pasiruošę padaryti bet ką, kad tik jas sustabdytų.

6. Naudoja fizinį smurtą

Daugelis vyrų nuo vaikystės yra mokomi, kad negalima pakelti rankos prieš moterį. Deja, kai kurios moterys tuo naudojasi, kad įgytų daugiau galios prieš savo vyrą. Moterims leidžiama trankyti vyrui per veidą, jei ji nori, kad šis ją paliktų ramybėje, nes ji žino, kad negaus atgal. Tokios moterys yra tiesiog įsitikinusios, kad prieš vyrą gali naudoti fizinį smurtą ir kad šis neturi teisės atsakyti jai tuo pačiu. Vyrai taip pat niekada niekam neprisipažins, kad patiria prievartą iš savo merginos, bijodami pasirodyti silpni ir beviltiški.

5. Viešai kritikuoja

Žiaurios moterys nevengia kritikuoti savo vaikinų visiems matant, nes į moterų kritiką žiūrima atlaidžiau nei į vyrų, be to, joms negėda tą daryti viešai, dažniausiai siekiant vyrą pažeminti.

4. Jos neatskleidžia savo statuso

Tu tiesiog neriesi iš kailio ir jau atrodo, kad tau pavyko palenkti į savo pusę ką tik sutiktą merginą. Tačiau, kai tu galiausiai pasiryžti paprašyti jos telefono numerio, ji tik nusišypso ir atsako turinti vaikiną. Žiaurios moterys informaciją apie tai, ar turi vaikiną, visada nutyli ir leidžia sau mėgautis dėmesiu, į kurį net nesiruošia atsakyti tuo pačiu.

 

3. Susilaiko nuo sekso

Tai vienas dažniausiai naudojamų moters būdų, kaip nubausti vyrą, – susilaikyti nuo sekso. Kadangi daugeliui vyrų seksas yra toks svarbus kaip kvėpavimas, tai itin žiaurus būdas bausti vyrą, nepaisant to, kad tai gali būti efektyvu.


2. Jos išbando vyrus

Tu jau ruošeisi eiti smagiai praleisti laiko su savo draugais, kai netikėtai sulauki savo merginos skambučio. Ji prašo pakeisti planus ir susitikti su ja. Tam ji neturi jokios aiškios priežasties, tiesiog sako norinti tave pamatyti. Nors ji ir žinojo, kad esi numatęs susitikti su savo draugais, tačiau naudoja tai kaip tavo meilės išbandymą. Dažniausiai tokie sakiniai prasideda žodžiais: „Jei tu tikrai mane myli…“ Tokie išbandymai yra itin negailestingi ir žiaurūs.

1. Flirtuoja, kad sukeltų pavydą

Galbūt jai trūksta dėmesio, gal jūs susipykote, o gal jai tik šiaip patinka stebėti tavo pavydą. Dėl įvairių priežasčių merginos flirtuoja su kitais vyrais savo vaikinų akivaizdoje, kad sukeltų jų pavydą.