Ką valgo jūsų mylimasis?

Balsas.lt

 

Mėgstamas maistas gali daug pasakyti apie jūsų mylimo vyro charakterį.

Saldumynų ir šokolado mėgėjas

Jei tavo draugas tiesiog ryja pienišką šokoladą, šokoladinius batonėlius, sausainius, vaflius ir panašius saldumynus, o į arbatą deda 3-4 šaukštelius cukraus, reiškia, kad jam neužtenka meilės ir supratimo.

 

Saldumynų mėgėjai labai prisiriša prie draugų, šeimos, kolegų. Menkiausi nesutarimai ar dideli skandalai, barniai, santykių aiškinimasis ar išeiginės, praleistos vienatvėje, tokiems vyrams – ne smulkmena, bet rimtos problemos. Tokie vyrai, bandydami išiaiškinti nesutarimų priežastį, kapstysis savyje, netgi ims graužti save iš vidaus. Nepasitenkinimą savimi jie bando nuslopinti valgydami saldumynus.

 

Beje, tikriausiai daugelis esame pastebėję, kad užplūdus depresijai taip ir norisi užkąsti šokolado. Tačiau viena mėgti saldumynus tam tikru savo gyvenimo periodu ir visai kas kita – jausti silpnybę saldumynams visą gyvenimą.

 

Pieniškų produktų mėgėjas

Pomėgis valgyti pieniškus produktus išduoda norą nuolat kažkuo rūpintis. Vyras, kuris geria pieną, kefyrą, mėgsta rūgpienį, o rytą pradeda nuo jogurto – labai rūpestingas ir švelnus žmogus. Pieno produktų mėgėjai myli gyvūnus ir vaikus bei neįsivaizduoja gyvenimo be didelės šeimos.

 

Mėsėdis

Tai – realistiškai mąstantys, valdingi ir agresyvūs žmonės. Tokie vyrai tiesiog sužvėrėja, jeigu vietoj mėsos kepsnio vakarienei jiems patiekiamos lengvos daržovių salotos su alyvuogių aliejumi.

 

Dievina traškučius, greitą maistą

Toks vyras viską mėgsta daryti greitai, nesėkmės ir biurokratinės kliūtys išveda jį iš pusiausvyros. Gyvas, energingas, rutina jį tiesiog žudo. Greitai pavargsta nuo monotoniško darbo.

 

Kopūstų ir pupelių mėgėjas

Tokie vyrai neryžtingi, linkę viskuo abejoti, pasveria kiekvieną savo žingsnį. Galbūt tai ne taip ir blogai. Perdėtas praktiškumas apsaugo nuo daugybės klaidų. Tačiau kartais gyvenimas taip ir praeina beieškant geriausio kelio.

 

Paprasto maisto mėgėjai

Tokie vyrai mėgsta „spartietiškus patiekalus”. Jokių įmantrumų, delikatesų. Tik paprastas maistas, nesudėtingi patiekalai iš įprastų ingredientų. Jokių ypatingų padažų ir prieskonių.

 

Žmonės, nepatenkinti savo gyvenimu, nenori mėgautis delikatesais ar egzotiškais produktais, visa tai laikydami beprasmiškomis išlaidomis. Galbūt atrodo, kad tai sveika ekonomija ir praktiškumas, bet jeigu tu trokšti naujovių ir nori atrasti visas pasaulio spalvas, nuo tokio asketo pabėgsi jau po pirmo  bendro apsilankymo restorane.