Finansinės krizės horoskopas

Balsas.lt

 

Pasaulinė krizė vis dar tebesitęsia. Kaip su ja kovoti? Kodėl gi neįsiklausius į astrologų rekomendacijas kiekvienam ženklui? Sunku būtų pasakyti, kurios veiklos srities krizė dar nespėjo paliesi. Ieškodami kompetentingos nuomonės, kaip galima būtų įveikti krizę, kreipiamės į įvairiausių sričių specialistus. Tad kodėl gi neįsiklausius ir į astrologų patarimus? Galbūt būtent žvaigždės padės išgyventi sunkmetį patiriant mažiausiai nuostolių?

 

Avinas

Vargu ar po pagalve slepiate apvalią sumą pinigų. Veikiausiai Avino santaupos padėtos ne į banką, o investuotos į verslo projektus. Jei nepavyksta greitai atgauti santaupų, žvaigždės pataria jums imtis naujos idėjos. Gali būti, kad tai ir atneš materialinės naudos, apie kurią svajojate, arba bent jau padės išvengti nuolatinių finansinių nuostolių.

 

Jautis

Kam jums žvaigždžių patarimai? Finansiniais klausimais Jautis – pats sau ekspertas. Sritys į kurias investuojate, nenuvertės niekada: antikvarinės vertybės, meno kūriniai, brangenybės. Jei vis dėlto dar turite šiek tiek atliekamų pinigų, dabar pats laikas investuoti į savo ar savo vaikų išsilavinimą.

 

Dvyniai

Jums dabar maksimalios naudos atneštų trumpalaikiai projektai. Nesutikite įsikinkyti į darbą „su perspektyva“, reikalaukite deramo atlygio čia ir dabar. Tas pats pasakytina ir apie automobilį. Jei atsiras pirkėjas jūsų keturračiui bičiuliui, čiupkite grynuosius ir lėkite dairytis naujos mašinos.

 

Vėžys

Tik nepanikuokite! Ir nerodykite visiems aplinkiniams savo isterijos. Ta juoda diena, kuriai taupėte ne vienerius metus, dar neatėjo. Beje, žvaigždės rodo, kad Vėžiai netgi turi šansą netikėtai praturtėti patys neįdėję jokių pastangų.

 

Liūtas

Na, ką padarysi, nemokate jūs investuoti! Uždirbti kitais būdais – prašom, o visi investiciniai projektai pasmerkti iš anksto. Nenusiminkite ir sutelkite dėmesį ties kitais dalykais. Surenkite šventę ar jaukų vakarėlį sau ir artimiems žmonėms.

 

Mergelė

Jau kas kas, o Mergelės tai tikrai nuo krizės nukentės mažiausiai. Juk jos jau seniai ją numatė, viską išanalizavo ir apskaičiavo galimus atsitraukimo kelius. Veikiausiai tai vienintelis ženklas, kuris beveik nepatirs finansinių nuostolių. Ir visa tai – ne dėl sėkmės, o dėl paprasčiausio apdairumo. Mergelė, kurdama ateities planus, visada pagalvoja ir apie tokias fosmažorines aplinkybes.

 

Svarstyklės

Ar jūs apskritai žinote, kaip uždirbami pinigai? Jūs jų arba turite, arba ne. Svarstyklės nelabai stengiasi uždirbti, o finansinės krizės sąlygomis joms tai dar ir nesiseka. Rinkitės iš dviejų variantų: arba laukite sėkmingesnio etapo, arba ieškokitės rėmėjo.

 

Skorpionas

Skorpionui pinigai, banko kursai ir įvairūs finansiniai niuansai – gimtoji stichija. Jei investuota nesėkmingai – jūs tikrai nukentėsite. Tačiau Skorpionai nelinkę investuoti tik į vieną sritį, todėl finansinės krizės nuostoliai nebus labai dideli. Be to, prisipažinkite, ar tai apskritai jūsų pinigai? Juk su savais Skorpionas elgiasi labai atsargiai ir apdairiai.

 

Šaulys

Jūs tikriausiai ne pernelyg smarkiai nukentėjote nuo finansinės rinkos nestabilumo. Štai tik planuojamą kelionę dėl materialinių priežasčių veikiausiai teks atidėti. Nenusiminkite. Jei labai norite – nesunkiai trūkstamą sumą galite uždirbti iš privačių pamokų, lekcijų ar asmeninių treniruočių.

 

Ožiaragis

Bankų sistemos problemos gali suduoti Ožiaragiui stiprų smūgį, juk jis kaip niekas kitas mėgsta gėrėtis apvaliais skaičiais, sukauptais nuosavoje sąskaitoje, pamiršdamas, kad pinigai turi uždirbti pinigus. Bet tai – tik moralinio pobūdžio problemos. Iš tikrųjų Ožiaragis gali sėkmingai pragyventi ir smarkiai sumažėjus pajamoms.

 

Vandenis

Gali būti, kad jūs išvis nesuvokiate, apie kokią krizę kalbama. Pinigai Vandeniui – nelabai ištyrinėta sritis, o principai, kaip pinigai kaupiasi kišenėse ir banko sąskaitoje, Vandeniui išvis nelabai aiškūs. Neužkimškite savo galvos kitų žmonių problemomis. Jūsų laukia kiti, įdomesni, nors ir ne tokie pelningi reikalai.

 

Žuvys

Nagi, greitai atsiminkite, kur paslėpėte savo pinigus?! Gali būti, kad kur nors turite pamirštą sumą, rūpestingai paslėptą po kokio sėkmingo sandorio ar atsitiktinio laimėjimo. Pats laikas būtų ją iškapstyti, kad neteiktų ir vėl leistis į abejotinas avantiūras.