Gėrio ir grožio akcija – žydėsiu

Šiandien, trečią valandą po pietų, Mažeikių rajono socialinių paslaugų tarnyba sukvietė visas mieste veikiančias moterų organizacijas, verslininkes, studentes, moksleives, apskritai visas moteris, merginas, mergaites į gėrio ir grožio akciją „ŽYDĖSIU”. Prie Naftininkų ir Vilties gatvių sankryžos  esančioje žalioje aikštelėje būriavosi būrelis susidomėjusių įvairaus amžiaus dailiosios lyties atstovių, kurios neabejingos gėriui ir grožiui.

 

Renginys prasidėjo nuoširdžiu padėkos ir sveikinimo žodžiu visoms susirinkusioms. Akcijos dalyves taip pat sveikino Mažeikių rajono savivaldybės administracijos atstovės vicemerė N. Macijauskienė ir J. Kekytė.

 

Pasak vicemerės, moterys per dažnai užmiršta save, visada galvodamos apie kitus, jai artimus ir brangius žmones. Moterys visada kažkur skuba, lekia, dirba ir neranda net minutėlės laiko, kurį galėtų skirti sau.

 

N. Macijauskienė palinkėjo visoms susirinkusioms moterims: „Būkime laimingos ir žydinčios gėlės kiekvieną dieną!”

Renginyje taip pat koncertavo vaikų dienos grupės auklėtiniai ir soc. darbuotojos.

 

Po oficialių sveikinimų susirinkusios moterys buvo pakviestos kurti kilimą-mandalą, pamiršti visus standartus ir estetinius rėmus kuriant gyvą gėlių kilimą. Mandala- tai apskritimas, į kurį galima sudėti visus savo lūkesčius, svajones, norus, džiaugsmus, net sielvartą ar kartėlį, tiesiog išlieti visas emocijas taip dažnai slepiamas nuo aplinkinių.

 

Pradžioje kurti gyvo gėlių kilimo atėjusios moterys nelabai drįso, bet nuoširdžiai raginamos organizatorių, kuriančiųjų ratas staiga išplito. Gėlės ir gera nuotaika netruko pasklisti žaliojoje aikštelėje.

 

Akcijos nuotraukų galerija

  {morfeo 56}

 

www.infomazeikiai.lt