Išduotos moterys neištikimam vyrui suklijavo lytinius organus

Alfa.lt

 

Trys amerikietės nusprendė teisingumą perimti į savo rankas ir jas išdavusį vyrą nubaudė suklijuodamos jo lytinius organus superklijais, rašo MailOnline. Donesso Daviso antpuolį suplanavo jo sutuoktinė Tracy Hood-Davis, supratusi, jog jis neištikimas jai su penkiomis skirtingomis moterimis.

 

Revanšas įvyko, kai meilužė Therese Ziemann (47) nuviliojo vyrą į motelį su pažadu padaryti jam masažą. Donessas noriai leidosi pririšamas prie lovos ir net neprieštaravo, kai ši užrišo jam akis. Nieko neįtariantis vyras negalėjo pastebėti, kaip į kambarį įsmuko kitos dvi jo meilužės Wendy Sewell (44) ir Michelle Bellieveau (43). Visas tris subūrė Daviso neištikimybę atskleidusi žmona.

 

Pasak policijos ataskaitos, vyro apatiniai buvo nukirpti ir ant jo lytinių organų buvo išpilta visa tūtelė momentinių klijų. Viena iš išduotųjų paklausė jo, kurią moterį jis mylėjo labiausiai ir su kuria jis būtų norėjęs likti visą gyvenimą. Vėliau jos sudavė jam antausį ir, jam pradėjus rėkti, pabėgo su visais jo daiktais.

 

Viskonsino valstijos policija areštavo tris užpuolikes, tačiau vis dar ieško planą surezgusios Daviso žmonos. Pats Donessas šiuo metu gydosi ligoninėje po žeminančios operacijos, atskyrusios jo penį nuo pilvo.