Policijos suvestinė 07.13 – 07.20

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal D.M. gim. 1967 m. gyv. Mažeikiai pareiškimą, kad Mažeikių r., iš poilsio ir sporto bazės „Virvytė”, neužrakinto kambario, neaiškiomis aplinkybėmis, dingo pareiškėjai priklausantis mobilaus ryšio telefonas „Motorola V3”.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal D.B. gim. 1980 m. gyv. Mažeikių r. pareiškimą, kad Balėnų k. esančiame parkelyje prie priėjo pažįstamas M.Š. ir pagrasinęs pareiškėjui smogė pastarajam 5 kartus kumščiu į veidą. VšĮ „Mažeikių ligoninė” priėmimo skyriuje suteikus med. pagalbą, tolimesniam gydymui išvežtas į Klaipėdos m. ligoninę.

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kad savo namuose  Mažeikių r. rastas J. I. gim. 1928m. lavonas be išorinių smurto žymių.

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal piliečio R. Š. gim. 1972m., iš Laisvės 40 namo nesaugomos aikštelės buvo pavogtas UAB „ROKJUS”, priklausantis automobilis Mercedes Benz valstybinis Nr. DFB042, pilkos spalvos, 2005 metų laidos.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal piliečio V.V. gyv. Mažeikių raj. pareiškimą, kad iš automobilio Chrysler  Grand Voyager stovėjusio Vasario 16-osios g. dingo mobilaus ryšio telefonas  „Nokia 76“, piniginė su dokumentais bei 500lt.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal UAB „Marselis“ direktoriaus A.K. pareiškimą, kad iš nuomojamų patalpų neaiškiomis aplinkybėmis dingo 48 plastikiniai langai priklausantys UAB „Marselis“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal UAB „Palink“ priklausančios parduotuvės „Iki-481“ vadovės J.K. pareiškimą, kad tiksliai nenustatytu laiku nuo įėjimo į parduotuvę „Iki 481“ adresu Mažeikiai, Skuodo g. 1 buvo pagrobtos keturios metalinės grotelės batams valyti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal piliečio G.P., gyv. Mažeikiai pareiškimą, kad iš palatos, esančios VŠĮ „Mažeikių ligoninė“ buvo pagrobtas jam priklausantys daiktai: mobilaus ryšio telefonas „Nokia“ skutimosi mašinėlė „Braun“ ir piniginė, kurioje buvo LR piliečio pasas, pensininko pažymėjimas, neįgaliojo pažymėjimas ir 30 Lt.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kad iš AB „Mažeikių nafta“ GMP į VŠĮ „Mažeikių ligoninė“ priėmimo skyrių pristatė mirusį V.B. gim. 1964m., gyv. Skuodo r. be išorinių smurto žymių. (Pradėtas  ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal pilietės O.K. gim. 1961 m. gyv. Mažeikių r. pareiškimą, kad yra išdaužtas jai priklausančio a/m Audi 100, stovėjusi gyvenamosios sodybos kieme, priekinis lango stiklas, kairės pusės priekinių durelių lango stiklas, dešinės pusės priekinio žibinto stiklas, bei sulankstytos kairės pusės abi durelės.

 

www.infomazeikiai.lt