Neatsargus rūkymas lovoje vos nepražudė moters

Mažeikių PGT š.m. liepos 13-19 dienomis į gaisrus ir gelbėjimo darbus išvyko sekančiai:

13 dieną 19 val. 58 min. buvo gautas pranešimas, kad Klevų gatvėje, Tirkšlių km. Mažeikių raj. dega šienas. Operatyviniui būdėtojui nuvykus į vietą nustatyta, kad senyvo amžiaus moteriškė, kontroliuojant degina supuvusio šieno krūveles. PGT pajėgos atšauktos.

15 dieną 03 val. 05 min. gautas pranešimas, kad Leckavos km. Mažeikių raj. dega namas. Nuvykus į įvykio vietą gaisras likviduotas. Degė lova, kėdė bei kitas smulkus turtas, Nijolei Chabibulbinai priklausnčiame name. Aprūko sienos. lubos. Gaisrą sukėlė pati namo savininkė, neatsargiai rūkant lovoje, beje, šiame name gaisras šeimininkės sukeliamas jau ne be pirmą kartą. Tik laimingo atsitiktinumo dėka išvengta aukų.

15 dieną 06 val. 20 min. gautas pranešimas, kad A. Baranausko g. 2, Mažeikiai, dega namas. Nuvykus į įvykio vietą ir likvidavus gaisrą nustatyta, kad nuo trumpo elektros jungimosi halogeninėse elektros lemputėse apie 1 m2 plote išdegė medinis lubų perdengimas. Didesnio gaisro išvengta tik laiku pastebėjus gaisrą.

15 dieną 09 val. 13 min. buvo sutelkta pagalba PK darbuotojams patenkant į patalpas Ventos g. 8, Mažeikiuose.

15 dieną 23 val. 40 min. buvo gautas pranešimas, kad Pocaičių km. Mažeikių raj., dega žolė. Nuvykus nustatyta, kad apie 50 arų plote degė pievoje supuvęs šienas. Gaisras likviduotas.

 

16 dieną 19 min. 43 min. buvo suteikta pagalba PK darbuotojams po autoįvykio nuplaunant tepaluotą kelio dangą.

16 dieną 21 val. 42 min. suteikta pagalba PK darbuotojams patenkant į butą adresu draugystės g. 22-86, Mažeikiai.

16 dieną 22 val. 43 min. gautas pranešimas, Kad Žiogaičių km. Mažeikių raj. dega gyvenamas namas. Nuvykus į vietą gaisras jau buvo likviduotas pačių namo gyventojų. Gaisro metu apdegė 0,5 m2 plote grindų linoleumas. Gaisro priežastis – numestos nuorūkos.

17 dieną 8 val. 42 min. buvo suteikta pagalba patenkant į butą adresu Ventos g. 67-23, Mažeikiai.

19 dieną 16 val. 15 min. Laisvės g. 1, Mažeikiai nuo važiuojamosios kelio dalies buvo likviduotas nuvirtęs medis.


Informaciją pateikė VPPP inspektorius Alvydas Tereba

 

www.infomazeikiai.lt