PAGERBTI TŪKSTANČIO DAINŲ ŠVENTĖJE DALYVAVUSIŲ KOLEKTYVŲ VADOVAI

 

Liepos 15 d. Mažeikių rajono savivaldybės vadovai dėkojo meno įstaigų ir kolektyvų vadovams, darbo grupės nariams, policininkams, vairuotojams už puikų atstovavimą Mažeikių rajonui Lietuvos tūkstantmečio dainų šventėje „Amžių sutartinė“. Patys šilčiausi padėkos žodžiai siunčiami ir 681 mažeikiškiui, savo grojimu, daina, šokiu, tautodailės dirbiniais džiuginusiu Lietuvos žmones bei svečius iš kitų šalių.

 

„Visą laiką, kol buvote Vilniuje, mes domėjomės, kaip jums sekasi, jaudinomės, su džiaugsmu ir pasididžiavimu stebėjome jūsų pasirodymus. Mums, rajono vadovams, sunku tinkamai įvertinti jūsų darbą, širdies indėlį. Apskritai už tai neįmanoma sumokėti. Prašome priimti mūsų nuoširdų ačiū“, – kalbėjo laikinai einantis mero pareigas Rimantas Norkus.

 

Kultūros ministro padėkos raštais bei proginiais 1000-mečio dainų šventės medaliais apdovanotas Mažeikių rajono savivaldybės meras Vilhelmas Džiugelis, Kultūros skyriaus vedėja Angelė Rupkutė, Švietimo skyriaus vedėjas Apolinaras Stonkus, meno kolektyvų vadovai.

 

Mero padėkos raštai bei simbolinės dovanos įteiktos darbo grupės nariams, policijos pareigūnams, vairuotojams.

 

Perskaitytas kultūros ministro Remigijaus Vilkaičio padėkos raštas:

„Gerbiamieji, ką tik pasibaigė savaitę trukusi Lietuvos tūkstantmečio dainų šventė „Amžių sutartinė“, įprasminusi šių metų reikšmingas sukaktis, sutelkusi tautą, vėl kaip Sąjūdžio laikais leidusi pajusti bendrumą, vienybę, kuriančio žmogaus grožį ir orumą.

 

Dėkoju visiems – savivaldybių vadovams, kultūros ir švietimo administratoriams, kultūros įstaigų, meno kolektyvų vadovams ir dalyviams, policijos, sveikatos apsaugos pareigūnams, visoms tarnyboms – už puikų bendrą darbą, kasdieninį kultūros liudijimą visomis savo apraiškomis. Didžiuojuosi Jumis! Tegul dvasios aukštuma, į kurią iškilom per šią šventę, tiesia kelią nūdienos darbams ir ateities buvimui.“

 

www.infomazeikiai.lt