2009 m. gegužės 28 d. Ketvirtadienis

148 metų diena, 22 metų savaitė.

Saulė teka 04:54, leidžiasi 21:39. Dienos ilgumas 16:45. Jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo +11 iki +13, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +6 iki +8, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 1-3 m/s.

Dienos patarimas – Tas kuris nebrangina savo gyvenimo, nėra jo vertas. (L.da Vinčis)

Dienos prietaras – Jei pamatai krentančią žvaigždę, iškart sugalvok norą ir jis išsipildys.

Sveikiname – Jogirdus, Augustinus.

Dienos vaizdelis.

Avinas
Šiandien gali pavykti prastumti norimą projektą, sudaryti perspektyvią sutartį ar susitarti dėl norimų pareigų, audiencijos ir panašiai. Psichologine prasme taip pat pasijusite stipresni, labiau pasitikintys savimi.

Tauras
Šiandien bus itin vertinamas jūsų socialinis statusas. Jeigu galite, siekite sustiprinti savo autoritetą, padaryti įspūdį savo pasiekimais, titulais. Kai kurie susitikimai gali paveikti jūsų gerovę, ateitį.

Dvyniai
Šiandien jūsų galvoje kirbės daugybė realių ir nerealių sumanymų, tolimų planų. Galbūt gausite įdomų pasiūlymą ar išgirsite svarbią naujieną. Tikriausiai imsite planuoti kelionę, kvalifikacijos kėlimą, verslo perspektyvas.

Vėžys
Staiga galite kažkuo pasižymėti. Pokalbiai su geranoriškai nusiteikusiais aplinkiniais jums suteiks džiaugsmo, pasitikėjimo savimi ir slaptų vilčių. Galimas meilės prisipažinimas.

Liūtas
Galbūt į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai, neįvertinti jūsų nuopelnai ar panašiai. Galimas dalykas, kad teks priimti sprendimą, dėl kurio skęstate abejonėse. Verta pasinaudoti ankstesne patirtimi. Rūpinkitės sveikata.

Mergelė
Šiandieną galite nemažai nuveikti, jeigu imsitės svarbių darbų, mokslų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos, rūpinsitės kitų žmonių reikalais. Tai, dėl ko pavyks susitarti, atneš naudos bei emocinio pasitenkinimo.

Svarstyklės
Šiandien galimi svarbūs pirkiniai, verslo susitarimai. Galima tikėtis piniginės papilnėjimo. Kils ūpas gražinti aplinką ir save. Nuosavybės, nuomos reikalai gali pradėti spręstis jūsų naudai.

Skorpionas
Šiandien laukia svarbūs dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Geras metas pradėti kažką naujo, įsidarbinti ar tartis dėl bendradarbiavimo, keisti ar tobulinti įvaizdį. Geras metas ir meilės pasimatymui. Panašu, kad kai kurios viltys ims pildytis.

Šaulys
Diena bus kupina smulkių buities rūpesčių. Tačiau jūs nebūsite įsitempę ir mielai mėgausitės tuo, kas gražu, malonu, romantiška. Galimas kūrybinis įkvėpimas, naujos meilės viltys. Panašu, kad kažką gero nuveiksite šeimos labui.

Ožiaragis
Ši diena turėtų būti šauni. Pasižymėsite kokiame nors konkurse, renginyje. Tikėtinas romantiškas nuotykis, kūrybinė sėkmė arba kažkas ypatingo įvyks jums brangaus žmogaus gyvenime. Gali palankiai išsispręsti teisės problema.

Vandenis
Šiandien seksis ruošti sutartis, tarpininkauti, taip pat atlikti suplanuotus darbus, pasirūpinti grožiu ir sveikata. Tiktų mėginti įsidarbinti, aiškintis teisės klausimus. Galima tikėtis ir žavios romantikos.

Žuvys
Gana sklandi kalba šiandien megsis tarp jūsų ir aplinkinių. Pravartu aptarti naujus projektus. Tikėtinas naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu, potencialiu verslo partneriu ar panašiai. Galbūt jo tarpininkavimas padės išspręsti svarbią problemą.