2009 m. balandžio 28 d. Antradienis

118 metų diena, 18 metų savaitė.

Saulė teka 05:47, leidžiasi 20:48. Dienos ilgumas 15:01. Jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo +21 iki +23, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +12 iki +14, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s.

Dienos patarimas – Garbė – tai mūsų išorinė sąžinė, o sąžinė – tai mūsų vidinė garbė. ( A. Šopenhaueris)

Dienos prietaras – Neduok matuotis vestuvinio žiedo svetimam – išsiskirsi.

Sveikiname – Vygantus, Rimgailes, Vitalijus, Valerijas.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.44 3,58 3,06 1,59

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,44 3,04

1,59


Dienos vaizdelis.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Panašu, kad šiandien nelabai seksis pasinaudoti savo intuicija bei žinių bagažu. Vis dėlto sėkmė sukiosis netoliese – nepražiopsokite. Stiprinkite pasitikėjimą savimi, nepaskęskite smulkmenose, beverčiuose plepaluose.
   
Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Tikriausiai savo pastangas nukreipsite į gerovės, materialinio pagrindo kūrimą. Palanku ieškoti naujų uždarbio galimybių, tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, tačiau gana nesaugu eksperimentuoti verslo reikaluose, manipuliuoti kitais.
    
Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Jei netrūksta energijos, paskubėkite atlikti svarbesnius reikalus, rimtai padirbėti. Tik venkite ūmių sprendimų – nutraukti svarbius ryšius ar mesti darbą. Tai per rimti dalykai, kad elgtumėtės spontaniškai. Vakare nusimato miela draugija.
   
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Šiandien užsiimkite menine kūryba, mąstykite, svajokite, nes praktiniai reikalai spręsis sunkiai. Gali susitrukdyti numatyta išvyka ar darbas. Arba sužinosite, kad už jūsų nugaros buvo rezgamos intrigos. Reikia saugotis lėtinių ligų paūmėjimo.
    
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Šiandien teks rimčiau paplušėti. Bet tai išeis į naudą – įgysite daugiau įgūdžių, ugdysite valią. Intensyviai bendraudamas su aplinkiniais daugiau sužinosite, geriau susiorientuosite situacijoje. Blogiau, jei sumanysite veltis į abejotiną aferą.
    
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Panašu, kad gyvenimas jums teiks tam tikrų naujų šansų, tačiau nelepins. Gali pritrūkti jėgų ar lėšų laiku atlikti norimą darbą, įgyvendinti projektą. Galbūt įtakingos jėgos statys užkardas, vers daryti apylankas, keisti partnerius.
    
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Nebūkite per daug susirūpinęs menkaverčiais dalykais. Vertėtų pasirūpinti savo ateitimi iš esmės. Išsiaiškinkite, kokios perspektyvos jus labiausiai vilioja ir galėtų būti realios. Nevenkite permainų, naujų reikšmingų kontaktų.
   
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Tikriausiai pajusite, kaip nelengva atsisakyti kai kurių sumanymų, keisti planų, nors tai ir reikalinga. Būkite apdairesnis, tvarkydamas finansų ir meilės reikalus – ne viskas bus vertinga, kas žibės ir gundys. Labiau rūpinkitės vaikais.
    
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Trokšite darnos, tarpusavio supratimo, bet ne visi tai teisingai supras. Kai kam gali pasirodyti, kad bandote primesti savo nuomonę bei principus, turite slaptų ketinimų arba žaidžiate dvigubą žaidimą. Sunkiausia bus įtikti artimam žmogui.
   
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Galbūt kažkas svarbaus spręsis darbe, kokiu nors būdu bus įvertintas jūsų pareigingumas, kompetencija Tačiau kai kurių asmenų blaškymasis gali stabdyti suplanuotus veiksmus arba kaip tik skubins įsitraukti į tai, kam dar nėra pasirengta.
    
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Šiandien būtų veiksminga pateikti savo sumanymus kaip diskusijų objektą, paieškoti bendraminčių. Daugiau dėmesio reikalaus auganti karta. Vertėtų pasirūpinti ne tik materialinėmis, fizinėmis vaikų reikmėmis, bet ir jų emocine būkle.
    
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Pasižymėsite gera intuicija, subtilumu, tačiau dideliems užmojams gali pritrūkti jėgų ir konkretaus palaikymo. Geriausia būtų šiandien pasirūpinti namais, šeima, savimi, nekelti nei sau, nei kitiems ypatingų reikalavimų, pretenzijų.

 

www.vytautus.com