Mažeikiškės susišlavė pirmąsias vietas

2009 balandžio 17 d. Mažeikių “Ventos” vidurinės mokyklos atstovės Goda Bumbliauskaitė ir Dovilė Garšvaitė dalyvavo tradiciniame “POP DAINOS FESTIVALYJE”, kuris vyko Kretingos rajono Salantų gimnazijoje.

Be mažeikiškių merginų konkurse dalyvavo Kretingos, Kartenos ir Salantų atlikėjai. Daugiausia dalyvių dalyvavo šeimininkų „komandoje“. Juos  paruošė Salantų gimnazijos muzikos mokytoja Valentina Budrienė. Ji – ir šio festivalio sumanytoja. Dalyviai varžėsi dėl originaliausio, artistiškiausio, publikos numylėtinio, geriausios lietuviškos, angliškos dainos atlikėjo titulų. Žinoma, taip pat buvo paskelbti 3 patys geriausi konkurso atlikėjai. Džiugu, kad mažeikiškės užėmė dvi pirmąsias, garbingiausias, vietas. Pirmąją vietą konkurse laimėjo Goda Bumbliauskaitė, o Dovilė Garšvaitė laimėjo ne tik 2 vietą konkurse, bet ir pelnė artistiškiausios konkurso atlikėjos vardą. Trečioji vieta atiteko „šeimininkei“, Salantų gimnazijos mokinei Dianai Donauskaitei.

Konkurso pertraukėlių metu žiūrovus linksmino  hip-hop‘o šokių klubo „UFAS“ šokėjai iš Klaipėdos ir garsi Vakarų Lietuvos gyvo garso grupė „ILEX“

      

            Goda                                    Dovilė                                  Diana

Nuotraukos – festivalio organizatorių. Tekstas -„Ventos” vidurinės mokyklos anglų kalbos vyr. mokytojos Irenos Urbonienės.