Moterų žodynėlis

„Ar norėtum…?“: reiškia „tik pabandyk nenorėti“.

„Gerai“: tai žodis, kurį moterys vartoja norėdamos pabaigti ginčą, kai jos jaučiasi teisios ir nori, kad jūs užsičiauptumėte. Niekada nevartokite šio žodžio norėdami apibūdinti moters išvaizdą. Tai gali išprovokuoti vieną tų ginčų.

„Penkios minutės“: tai reiškia mažiausiai pusė valandos. Tai atitinka tas penkias minutes, kurios trunka tol, kol tęsiasi futbolo varžybos per televiziją. Juk ir pats sakote: „Po penkių minučių“, kai per varžybas mieloji paprašo išnešti šiukšles, tad mainai garbingi.

„Nieko“: tai reiškia „kažkas“, ir jums derėtų būti atsargiam ir dėmesingam. „Nieko“ dažniausiai reiškia tai, kad ji norėtų jus sudraskyti į skutelius, patraukti jus iš kelio arba apskritai pradanginti. „Nieko“ dažniausiai perspėja apie ginčą, kuris truks „penkias minutes“ ir baigsis žodžiu „gerai“.

„Daryk kaip nori“ (pakeltais antakiais): tai tikras iššūkis, kurį turėsite sutikti garbingai. Taip moteriai atsitinka po jūsų „penkių minučių“ ginčo. O jūs turėsite taikstytis su jos liūdesiu.

„Daryk, kaip nori“ (normaliais antakiais): tai reiškia „aš pasiduodu“ arba „daryk ką nori, nes man neberūpi“. Bet nesidžiaukite taip greitai, nes po kelių minučių sulauksite ir pakeltų antakių „daryk kaip nori“, po kuro bus „nieko“ ir „gerai“ bei vainikuos „penkių minučių“ kalba.

Garsus atodūsis: tai ne žodis, o neverbalinis ženklas, kurį vyrai dažnai blogai supranta. Garsus atodūsis reiškia, kad tuo metu ji galvoja, jog esate idiotas (mažų mažiausia), ir svarsto, kodėl ginčydamasi su jumis ji švaisto savo brangų laiką.

Tylus atodūsis: ir vėl ne žodis, bet neverbalinis ženklas. Tylus atodūsis reiškia, kad ji patenkinta. Jums geriausia būtų nejudėti ir nekalbėti, ir ji toliau bus patenkinta.

„Nieko tokio“: tai vienas pavojingiausių pareiškimų, kurį moteris gali pasakyti vyrui. „Nieko tokio“ reiškia, kad prieš atsilygindama jums už tai, ką jai iškrėtėte, ji nori gerai ir nuodugniai viską apgalvoti. „Nieko tokio“ dažnai vartojamas kartu su „gerai“ ir sąjungoje su pakeltų antakių „daryk, kaip nori“. Netrukus jums bus tikrai riesta.

„Prašau, pasakyk“: tai nėra pareiškimas, tai prašymas. Moteris suteikia jums progą pasitaisyti ir pasiaiškinti ar atsiprašyti – ištaisyti tai, dėl ko ji ant jūsų pyksta. Jums pasitaikė tikrai gera proga pasakyti tiesą, nes išaiškėjęs melas gali baigtis „nieko tokio“.

„Ačiū“: jei moteris jums dėkoja (pavyzdžiui, po sekso), neraudonuokite, o tiesiog atsakykite: „tau taip pat“ arba „nėra už ką“.

„Labai tau ačiū“ (tam tikra intonacija): tai neturi nieko bendra su „ačiū“. Moteris sako „labai tau ačiū“, kai ji išties susinervinusi dėl jūsų elgesio. Tai reiškia, kad ją įžeidėte arba kažkaip užgavote. Dažniausiai po to sulaukiate garsaus atodūsio. Atsargiai, po garsaus atodūsio neklauskite, kas jai negerai, nes išgirsite tik „nieko“.