VšĮ „Darom 2009“ projektų vadovas Vytautas Krasnickas lankėsi Mažeikiuose

 

Balandžio 5 d., sekmadienį, Mažeikiuose lankėsi VšĮ „Darom 2009“ projektų vadovas Vytautas Krasnickas, kuris susitiko su gamtos švarinimo akcijos „Darom 2009“ koordinatore Mažeikių rajone, Rūta Končiute. Svečias perdavė koordinatorei plakatus, kurie per šią savaitę bus išdalinti seniūnijoms, mokykloms, kaimo bendruomenėms ir t.t.

V. Krasnickas kartu su dviem kolegėmis iš VšĮ „Darom 2009“ judriausiose Mažeikių miesto vietose organizavo akcijos dalyvių registraciją bei pasakojo apie balandžio 18 d. vyksiančias aplinkos tvarkymo talkas. Organizatoriai priminė, kad kiekvienam Lietuvos gyventojui užsiregistravusiam akcijoje bus pasodintas vardinis medelis.

 

„Balandžio 18 dieną, suskaičiavus visus oficialiame akcijos tinklalapyje www.darom09.lt užsiregistravusius asmenis, bus pasodintas galutiniam dalyvių skaičiui lygus medelių kiekis. Kiekvienas akcijos dalyvis naujai pasodintame miške turės savo asmeninį medelį. Šis jaunuolynas, po kelių dešimčių metų pavirsiantis žaliuojančiu mišku, kiekvienam iš mūsų primins apie dalyvavimą šioje geranoriškoje akcijoje bei bus viena iš gražiausių padėkų už parodytą iniciatyvą prisidėti prie savo gimtosios aplinkos švarinimo“, – kalbėjo V. Krasnickas.