Jaunųjų policijos rėmėjų susitikimas tema- „Pavasariui atėjus…“

Vėlų, š. m. kovo 20 dienos vakarą, Mažeikių Ventos vidurinėje mokykloje, rinkosi būrys jaunųjų policijos rėmėjų.

Tęsdami jau trečius metus tradicija tapusį bendradarbiavimą, mokykloje buvo organizuojamas jaunųjų policijos rėmėjų susitikimas, kurio tema- „Pavasariui atėjus…“ Puikus bendravimas, smagūs susitikimai vyksta tarp Mažeikių „Ventos“ vidurinės mokyklos, Sodų vidurinės mokyklos, Viekšnių gimnazijos ir Naujosios Akmenės Ramučių gimnazijos jaunųjų policijos rėmėjų.

 

Susitikimas prasidėjo visų dalyvių atvykimu prie prekybos centro „Eifelis“. Čia Naujosios Akmenės Ramučių gimnazijos jaunieji policijos rėmėjai turėjo susidoroti su šeimininkų pateiktomis užduotimis: išspręsti kryžiažodį bei matematinę užduotį, nes tik teisingai atsakius, buvo galima sužinoti „buveinės“, kuriame vyks „naktinės pramogos“ , adresą. Su šia užduotimi svečiai puikiai susidorojo ir taip jie tęsė kelionę link Ventos vidurinės mokyklos.

 

Norint patekti į mokyklos salę bei gauti dovanų nuostabų drugelį, jaunieji policijos rėmėjai (svečiai) turėjo padainuoti dainelę ar padeklamuoti eilėraštuką apie pavasarį. Sugužėję į salę, jaunieji policijos rėmėjai visą naktį žaidė įvairius žaidimus, buvo organizuojamos linksmosios estafetės. Ypatingo dėmesio sulaukė,  kūrybiškumo nestokojęs, pavasarinis madų šou. Moksleiviai įrodė, jog jiems sumanumo, išradingumo ir, svarbiausia, noro būti kartu, tikrai nestinga.    

 Yra sakoma, kai smagu, tai ir laikas pralekia žaibišku greičiu. Taip ir šį kartą, moksleiviai nė nepajuto, kaip prašvito. Tačiau viskam yra pradžia ir pabaiga- pasidalinę nakties įspūdžiais, apsikeitę atminimo dovanėlėmis bei palinkėję vienas kitam susitikti kitais metais Akmenėje, jaunieji policijos rėmėjai išsiskirstė. 

 

 

www.infomazeikiai.lt ir www.policija.lt informacija.