Dėl infekcijos Jacksono veidas supus?

alfa.lt

Kalbama, kad Michaelas Jacksonas nosies korekcijos metu pasigavo antibiotikams atsparią auksinio stafilokoko infekciją. „Odos infekcija plinta iš veido į visą kūną. Su ja agresyviai kovoja medikai. Yra tikimybė, kad infekcija gali pavirsti oda ryjančiu sutrikimu, kuris numarina odos lopinėlius. Todėl jį labai atidžiai prižiūrime“, — aiškino šaltinis.

Michaelas dabar su intravenine lašeline gydomas nuo infekcijos, panašios į meticilinui atsparų auksinį stafilokoką. Žvaigždė buvo nufotografuota išeinanti iš ligoninės su paraudusia ir ištinusia oda.

„Labai tikėtina, kad ponas Jacksonas turi stafilokoko infekciją. Blogiausiu atveju chirurgai turės išpjauti mirusios odos lopinius. Pacientui po tokios procedūros reikės rimtos plastinės chirurgijos“, — teigė įžymybių plastinis chirurgas Anthony Younas.

Gruodžio mėnesį įžymybių gyvenimo komentatorius Ianas Halperinas tvirtino, jog Michaelas serga potencialiai mirtina plaučių liga. Tačiau dainininko atstovas spaudai neigė tokius gandus, sakydamas, jog „Pono Jacksono sveikata yra puikios būklės“.