Keturios priežastys, kodėl vyrams negalima dėvėti baltų kojinių

www.alfa.lt

Tai viena iš seniausių vyriškos mados taisyklių: vyrai negali dėvėti baltų kojinių. Tiems, kuriems ši tiesa nėra visiškai akivaizdi, Askmen.com siūlo keturis įtikinančius argumentus:

1. Baltos kojinės nedera prie kitų rūbų
Nebent esate tabako plantacijos savininkas Karibuose ar suteneris iš Kubos, jūs greičiausiai nenešiojate baltų kelnių kiekvieną dieną. O jei jų kasdien nenešiojate, baltos kojinės tikrai nedera prie daugumos jūsų kelnių. Kojinės turi būti priderintos prie kelnių (arba, drąsesniems, prie ryškaus kaklaraiščio ar kito aksesuaro). Jei jūsų garderobas susideda iš džinsų ir tamsių kelnių, rinkites juodas, mėlynas ir pilkas kojines.

2. Baltos kojinės greitai susipurvina
Bet kuris vyras, atvykęs į intymų pasimatymą su baltais apatiniais, galėtų patvirtinti, kad dėmės atrodo ypatingai ryškios baltame fone. Gėda, kurią patirsite dėvėdami purvinas baltas kojines, yra panašaus pobūdžio. Juk prie pado prilipę virtuvinių likučių gabaliukai tikrai nepaliks merginai gero įspūdžio. Su tamsiomis kojinėmis purvas, dėmės ir nepastebėta pomidoro sėkla tikrai nebus tokie pastebimi, kaip dėvint baltas kojines.

3. Baltos kojinės skirtos sportui
Baltos kojinės šiais laikais yra traktuojamos kaip sportinės aprangos atributas. Jei po solidžiu švarku net nesvajotumėte užsidėti „Žalgirio“ marškinėlių, į baltas kojines žvelkite su panašiu skepticizmu. Baltos kojinės gerai atrodo su: sportiniais šortais, treningais ir sportbačiais. Baltos kojinės atrodo juokingai su: viskuo kitu.

4. Baltos kojinės – išeitis tik neprisižiūrintiems
Juk norite atrodyti gerai, kam gadinti nepriekaištingą išvaizdą iš po kelnių krašteliu kyšančiomis baltomis nusikaltėlėmis? Atrodo, kad kojinės – smulkmena, bet gerai besirengiantis vyras turi atkreipti dėmesį net į mažiausias detales.