2009 m. sausio 23 d.

23 metų diena, 04 metų savaitė.

Saulė teka 8:23, leidžiasi 16:39. Dienos ilgumas 08:16. Mėnulio fazė – Delčia. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki +1, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 5-9 m/s.

Dienos patarimas – Verčiau būti giriamam, negu pačiam girtis. (A. Tolstojus)

Nepamiršk pasveikinti – Gailigedo, Gundos, Raimundo.

Dienos vaizdelis.

Sausio 23 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Šiandien kantrybė – ir privalumas, ir būtinybė. Jos reikės kaip oro. Visą dieną nuolat pateksite į situacijas, išspręsti kurias bus galima tik taikiai, neskubant ir nesikarščiuojant. Bet kokia stipresnė emocija reikš pralaimėjimą.

Tauras

Mėnulis šiandien dar labiau sustiprins jūsų sugebėjimus matyti ir jausti tai, ko nesugeba kiti. Jei iki šiol jums dar buvo likę kažkokių mįslių, pats laikas ieškoti atsakymų.

Dvyniai

Puiki diena vienu mostu susitvarkyti su krūva darbų, anksčiau atidėtų geresniems laikams. Jei vakare, po sunkios dienos, norėsis savo vizitu kažką nudžiuginti, taip ir padarykite. Vienu laimingu žmogumi bus daugiau.

Vėžys

Per didelis jaudinimasis priartina senatvę. Jūs ir taip turite pakankamai asmeninių rūpesčių, kam dar stengiatės užsikrauti svetimus? Užsiimkite tik tuo, kas svarbu asmeniškai jums.

Liūtas

Pats laikas įsikišti pakreipti įvykius jums naudinga linkme. Nekreipkite dėmesio į aplinkinių komentarus dėl tokio elgesio. Tiesiog rūpinatės savais interesais, ir to pakanka paaiškinti bet kokį veiksmą.

Mergelė

Šiandien iš jūsų gali kvailai ir labai skaudžiai pasišaipyti. Pasistenkite labai neniršti, nes kaip tik to iš jūsų ir laukia. Geriau apsimeskite, kad nieko nepastebėjote. Jei galite, anksčiau išeikite iš darbo.

Svarstyklės

Kokia bus ši diena, labai priklauso nuo to, ar sugebėsite planingai veikti. Nesileiskite skubinamas, nes nebegalėsite susikaupti ir produktyviai dirbti, bet ir nelėtinkite tempo, nes teks ilgai vakaroti prie nebaigtų sumanymų.

Skorpionas

Teks užsiimti kažkuo, kas tikrai neteiks malonumo. Net ir turėdamas galimybę išsisukti, verčiau ja nesinaudokite. Bandydamas išvengti mažos problemos galite susidurti su didele.

Šaulys

Šiandien būsite ypač įtarus. Gali būti, kad tam rasite pateisinimą, bet jūsų baimės, ko gero, gerokai perdėtos. Pagalvokite, kaip galėtumėte atsipalaiduoti po tokios sekinančios dienos.

Ožiaragis

Galite nesunkiai užkibti ant kabliuko ir įsipareigoti tokių dalykų, kokių, būdamas sveiko proto, niekuomet nepasižadėtumėte. Nebūkite toks nuolankus, kartais geriau jau užsitarnauti nemandagaus užsispyrėlio reputaciją.

Vandenis

Šiandien būsite labai reikalingas artimiesiems. Negali sakyti, kad jūsų niekam nereikėjo anksčiau, tiesiog šiandien jums tai bus sakoma atviru tekstu. Pasistenkite patenkinti lūkesčius.

Žuvys

Gali kilti nemalonumų dėl draugų arba šeimoje. Pasistenkite labai nepykti ir nesibarti, nes atsiprašinėti galų gale gali tekti jums. Geriausia, ką galite padaryti – patylėti ar bent jau nekelti balso.

www.vytautus.lt