2008 m. gruodžio 27 d.

362 metų diena, 52 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:42, leidžiasi 15:58. Dienos ilgumas 07:16.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną -2 iki -4, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-5 m/s, naktį -1 iki -3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-5 m/s.

 

1991 m. Lietuvos nepriklausomybę pripažino Alžyras ir Baltarusija.
1932 m. Niujorke atidarytas didžiausias pasaulyje 5945 vietų kino teatras „Radio City Music Hall“.

 

Patarimas – Nėščiai moteriai nedera savo pilvo fotografuoti ar filmuoti. Esą gali pakenkti kūdikiui.

Nepamiršk pasveikinti – Dautartą, Gedvinę ir Fabijolę.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 27 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Vyrams gali pasitaikyti proga užsidirbti fizine jėga. Vienaip ar kitaip, paprakaituoti veikiausiai teks. Moterys vakarop gali sulaukti netikėtų svečių. Dėl visa ko „greito” pyrago receptą verčiau laikykite po ranka.

Tauras

Nereaguokite taip skausmingai į laikinas problemas darbe. Bandydamas priremti kolegą prie sienos ir bet kokia kaina išsiaiškinti, ką jis turėjo omenyje, sakydamas tai, ką pasakė, tik dar pabloginsite savo padėti. Verčiau nieko negirdėti ir nematyti.

Dvyniai

Nemėginkite su savo rūpesčiais ar problemomis susitvarkyti pats vienas. Turite pakankamai gerų draugų ir pažįstamų, tikrai galinčių pagelbėti. Sėkmę atšvęsti taip pat verčiau su didele triukšminga kompanija.

Vėžys

Staiga galite pasijusti akiplėšiškai išnaudojamas. Tiek duodamas norėtumėte ir kažką gauti. Išsekus kantrybei galite sukelti didelį triukšmą, bet šitaip savo tiesą vargu ar pavyks įrodyti. Neprašykite, verčiau nustokite duoti pats.

Liūtas

Turėtumėte būti kuklesnis. Tramdykite savo ambicijas – antraip sėkmė nusigręš nuo jūsų. Tikėtini konfliktai, ypač darbe. Pasistenkite nepasiduoti emocijoms ir įtikinti kolegas (jei šiandien dirbate), kad tikrai neturėjote jokių blogų kėslų.

Mergelė

Būsite nusiteikęs romantiškai, jautrus ir supratingas. Puikiai mokėsite paguosti tą, kuriam nesiseka ar šiaip liūdna. Venkite intensyvaus fizinio krūvio, stipraus emocinio sukrėtimo. Neieškokite kaltų, jei pačiam nesiseka.

Svarstyklės

Laukia nuolatinė kova tiek darbe (jei šiandien dirbate), tiek namuose – su kolegomis, sutuoktiniu, vaikais, savo paties bloga nuotaika. Pasistenkite blaiviai įvertinti savo jėgas ir neapžiokite daugiau, nei pajėgsite atkąsti.

Skorpionas

Šiandien jus gali aplankyti tiesiog fenomenalus kiekis genialių idėjų ar šiaip vertingų minčių. Bent kai kurias iš jų tikrai verta užsirašyti – ateityje tikriausiai pravers. Didelių konkrečių darbų šiandien nepradėkite – rytoj jų gali nebereikėti.

Šaulys

Jūsų artimiesiems ar draugams reikia ir finansinės paramos, ir dėmesio. Tik neleiskite jiems patiems žvilgčioti į jūsų piniginę ar lįsti į širdį neatsiklausus. Būkite kantrus, jautrus ir dėmesingas, bet tam tikrą distanciją vis dėlto verčiau išlaikyti.

Ožiaragis

Savo slaptų troškimų verčiau niekam neatskleiskite – jūsų paslapties neišsaugos net pats artimiausias draugas ar juo labiau – draugė. Neišlaikęs liežuvio už dantų tik turėsite gėdos ir nemalonumų.

Vandenis

Kiek sulėtinkite tempą. Vertėtų trumpam išnykti visiems iš akių, kiek atsipūsti ir ramiai susiplanuoti tolesnius veiksmus.

Žuvys

„Kvaila galva kojoms ramybės neduoda” – čia apie jus šiandien pasakyta. Svarbiausia – aiškus darbų planas ir griežtas planas, antraip tik nuvargsite belakstydamas, o nenuveiksite nieko.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com