2008 m. gruodžio 23 d.

358 metų diena, 52 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:41, leidžiasi 15:55. Dienos ilgumas 07:14.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną 0 iki +2, debesuota, sniegas. Vėjas šiaurės, 5-9 m/s, naktį -1 iki +1, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.

 

1831 m. traukdamasi su sukilėlių būriais į Prūsiją netoli Kapčiamiesčio žuvo viena lietuvių-lenkų sukilėlių būrio vadų Emilija Pliaterytė.
1888 m. apimtas depresijos olandų tapytojas Vincentas van Gogas (Vincent van Gogh) nusipjovė savo kairę ausį.

 

Patarimas – Niekada neardyk kregždžių lizdo – būsi strazdanotas.

Nepamiršk pasveikinti – Viktoriją, Miną, Vilbutą ir Veliuoną.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 23 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Pernelyg didelis aktyvumas gali pabloginti savijautą. Visais kitais atvejais jūsų poreikiai šiandien visiškai atitiks realias galimybes. Kruopščiai suplanuotą dieną gali aukštyn kojom apversti netikėtas, bet brangus ir mielas svečias. Nedvejokite dėl jo iš esmės pakeisti savo planus.

Tauras

Po truputį imate atsigauti ir ropštis aukštyn. Nuo šiol bus tik geriau. Atsiras naujų interesų, permainų troškimas. Įsiklausykite į širdies balsą – tikrai neprivalote savęs prievartauti ir vaidinti kankinio. Vakarop gali apimti visiškai romantiška nuotaika – būtų puiku, jei ne tik jus vieną.

Dvyniai

Būsite itin jautrus. Neimkite visko taip giliai į širdį. Niekam to nereikia, o jums – kenkia. Nė vienas reikalas ar darbas šiandien nėra toks svarbus ar skubus, kaip atrodo.

Vėžys

Įsimylėjėlių laukia nuostabios minutės dviese, o vienišųjų – audringas romanas. Ypač moterys gali tikėtis aistringų prisipažinimų ir pasiūlymų. Apskritai situaciją valdysite, galėsite pats nuspręsti, pasiduoti šitaip susiklosčiusioms aplinkybėms ar ne. Jei ketinate pasakyti „taip”, šiandien pats laikas tai padaryti.

Liūtas

Susikaupkite. Šiandien galite arba laimėti milijoną, arba prarasti paskutinius marškinius. Lieka tikėtis, kad vis dėlto laimėsite. Bet kuriuo atveju nepraleiskite progos pasimėgauti maloniomis smulkmenomis.

Mergelė

Nesėdėkite namuose. Galima paūžti bare ar kavinėje, užsukti pas gerą draugą ar draugę. Santykiai su partneriu – puikūs. Vairuotojo vietą automobilyje verčiau užleisti kam nors kitam – šiandien nebūsite pakankamai atsargus ir atidus kelyje.

Svarstyklės

Šiandien nebus ramybės Svarstyklių ausims ir liežuviui. Kalbėtis, tartis, derėtis, žadėti teks tiek, kad vakare nebeatsiminsite nė pusės, jei neužsirašinėsite bent svarbiausių dalykų.

Skorpionas

Būkite atidus ir taktiškas, venkite karštakošiškų sprendimų. Išlaidas taip pat vertėtų atidžiau skaičiuoti, ypač pramogoms. Daugiau dėmesio skirkite savo išvaizdai. Pageidautinas aktyvus, su fizine veikla susijęs poilsis. Intymus pasimatymas vakare turėtų būti vykęs.

Šaulys

Likimas jums ruošia kažką netikėto ir kvapą gniaužiančio. Norėtumėte viską ramiai apsvarstyti, bet vargu ar turėsite tam laiko. Senas pažįstamas gali atsiskleisti tokiu kampu, kokiu iki šiol jo nepažinojote. Padidės konflikto su artimu žmogumi tikimybė.

Ožiaragis

Dėl tam tikrų, iš dalies objektyvių priežasčių ilgą laiką plaukėte pasroviui, nesiėmėte jokių aktyvių veiksmų. Jau atėjo laikas keisti stilių. Išorinis spaudimas kiek apsilpo, ir dabar jau atėjo metas imtis realizuoti savo strateginius planus. Veikite dabar, nes tinkamas momentas netruks ilgai.

Vandenis

Norėjote būti dėmesio centre, visų geidžiamas ir visiems reikalingas? Šiandien svajonė gali išsipildyti, bet ar liksite tuo patenkintas – dar neaišku. Dėl nežinia iš kur išdygusios senos meilės galite pakliūti į nepatogią padėtį, gal teks aiškintis dabartiniam savo partneriui.

Žuvys

Šiandien pagaliau sužinosite, ką darėte ar darote ne taip, bet kaip padėtį taisyti – teks pasukti galvą pačiam. Galite pajusti potraukį ryškioms spalvoms ir griežtai simetriškoms figūroms. Saugokitės trikampių, jų kampai būna labai aštrūs.

Daugiau horoskopų www.vytautus.com