2008 m. gruodžio 17 d.

352 metų diena, 51 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:37, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:16.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną 0 iki +2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s, naktį 0 iki +2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s.

 

1964 m. užbaigtos elektrifikuoti visų kolūkių ir tarybinių ūkių gyvenvietės.

Patarimas – Atėjusi katė į namus, atneš laimę.

Nepamiršk pasveikinti – Olimpiją, Mantgailą, Drovydę ir Jolantą. 

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 17 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Priešinkitės, jei esate verčiamas skubėti. Tokia būsena ne itin palanki kūrybai. Po kiek laiko, atsipeikėjęs ir vėl atgavęs sugebėjimą sveikai protauti, pats stebėsitės, kaip jus sugebėjo įtraukti į tokią avantiūrą.

Tauras

Šiandien jūsų apetitas pasirodys kiek per didelis. Bandysite apžioti daugiau nei galite atkąsti. Pernelyg daug gerų dalykų vienu metu – irgi blogai. Jei jau negalite sutramdyti godulio, bent jau pasistenkite nepakenkti sveikatai.

Dvyniai

Šiandien jums skirtas stebėtojo vaidmuo. Įvykiai klostysis kaip ir savaime, be jūsų įsikišimo, patinka jums tai ar ne. Visi bandymai kam nors daryti įtaką, deja, iš anksto pasmerkti žlugti.

Vėžys

Pasistenkite nepervertinti savo jėgų, visų darbų nenudirbsite, o sveikatą tausoti reikia. Pagrindinę veiklos kryptį geriau būtų išsirinkti pasitarus su kitais suinteresuotais asmenimis.

Liūtas

Tie, kurie moka pinigus uždirbti, šiandien turėtų juos leisti, ir atvirkščiai, išlaidautojams derėtų bent šiek tiek uždirbti. Ramybės neturės nei vieni, nei kiti. Išvestas iš kantrybės, galite pasielgti šiurkščiai.

Mergelė

Liaudies išmintis, kad toliau nuvažiuos neskubantis, šiandien visiškai pasiteisins. Jei norite šiandien kažko pasiekti, turite veikti tyliai ir apdairiai. Jokio triukšmo, skandalingų poelgių, drastiškų sprendimų.

Svarstyklės

Šiandien geriausia išeitis – ramiai ir tvarkingai trauktis. Užsispyrimas neduos jokių rezultatų. Nedemonstruokite savo principų ar iš esmės skirtingos nuomonės, nes skaudžiai nukentėsite.

Skorpionas

Teks būti dviejų konfliktuojančių pusių tarpininku. Ne pats maloniausias užsiėmimas, turėtumėte sukaupti visą savo kantrybę ir išmintį. Kalbėti ir klausyti teks daug ir ilgai.

Šaulys

Verta pradėti kažką fundamentalaus, globalaus. Gera diena darbams, kurių galo kol kas nė nematyti. Jei tokių neturite, bent jau imkitės kelių smulkesnių darbų iš karto, nė vienas neturėtų dėl to nukentėti.

Ožiaragis

Be ypatingų pastangų priversite pasaulį sukti aplink jus ir netgi jums reikiama kryptimi. Kitas klausimas, ar jums to norėsis. Sunkiausia bus pačiam susigaudyti savo troškimuose ir jausmuose.

Vandenis

Galite susirasti naują įdomų užsiėmimą: gal pramogą, o gal pelningą darbą. Bet kuriuo atveju nauji įgūdžiai, šiandien įgyti, labai pravers ateityje.

Žuvys

Jei niekas nepanoro sekti paskui jus ar su jumis, leiskitės kelionėn vienas. Nebegaiškite laiko įkalbinėjimams. Kita vertus, ir jūsų paties prioritetai gali pasikeisti staiga ir radikaliai.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com