2008 m. lapkričio 3d.

308 metų diena, 45 metų savaitė.

Saulė teka 7:25, leidžiasi 16:39. Dienos ilgumas 09:14.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +6 iki +8, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 1-3 m/s .
                     naktį +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 2-5 m/s .

Šią dieną 1970 m. atidarytas greitkelis Vilnius – Kaunas.
Šią dieną 1903 m. paskelbta Panamos nepriklausomybė.

Patarimas – Nešvilpauk kambaryje – nelaimę prišauksi

Nepamiršk pasveikinti – Hubertą, Martyną, Silviją, Vydmantą ir Norvainę.

Lapkričio 3 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Gyvendamas visuomenėje negali būti iš tiesų laisvas. Teks arba su tuo susitaikyti, randant šito fakto šviesiąją pusę, arba rinktis atsiskyrėlio gyvenimą.

Tauras

Šiandien jums nieko nėra neįmanomo. Tiesa, rizikuojate sugaišti pernelyg daug laiko gėrėdamasis pats savimi. Jei pavyks šį procesą maksimaliai sutrumpinti, diena bus produktyvi.

Dvyniai

Nepilkite alyvos į ugnį, kad ir kaip jums to norėtųsi. Labai galimas dalykas, kad nežinote tikrosios padėties, tad jūsų įsikišimas tik pablogintų padėtį.

Vėžys

Ypatingos atidos pareikalaus reikalai, vienaip ar kitaip susiję su turtiniais, finansiniais dalykais. Skaičiuokite kiekvieną centą, antraip rizikuojate prarasti tūkstančius.

Liūtas

Įkvėpimas – labai puiku, bet šiandien rizikuojate nusifantazuoti į lankas. Pasistenkite neatitrūkti nuo žemės ir nepamiršti realių galimybių. Kad ir kokia puiki atrodytų idėja, neskubėkite jos įgyvendinti tuojau pat.

Mergelė

Dominuos nepasitikėjimo savo jėgomis jausmas ir kartu – susižavėjimas tuo, kas vyksta aplink jus. Galite tikėtis romantiškų nuotykių. Nebijokite eksperimentuoti.

Svarstyklės

Jei planuojate šiandien pasilinksminti geroje kompanijoje, pagalvokite, ar visi kviestieji asmenys gerai jausis vienas šalia kito. Galimi smulkūs, bet labai nemalonūs netgi pačių geriausių draugų kivirčai.

Skorpionas

Jūsų stilius tikrai efektingas, bet ar efektyvus? Jei vienintelis tikslas – apstulbinti ir sužavėti žiūrovus, tada jūs teisingame kelyje. Jei ketinate nuveikti kažką realaus ir išties naudingo – ieškokite kitų būdų.

Šaulys

Šiandien tiesiog esate pasmerktas sėkmei meilės reikaluose. Antra vertus, nežaiskite jokių azartinių žaidimų, ypač kortomis.

Ožiaragis

Žaidimo taisyklės gali keistis, ir šiandien greičiausiai taip ir atsitiks. Pasistenkite turėti naujausią ir patikimiausią informaciją, antraip rizikuojate patirti pralaimėjimą. Kuo daugiau žmonių suksis apie jus, tuo geriau.

Vandenis

Pasistenkite neįsivelti į dviprasmišką romaną – galų gale tai kainuos daug nervų, o gal teks paaukoti ir dar apčiuopiamesnių dalykų. Jei patarimas jau pavėluotas – bent pasistenkite viską išlaikyti kuo didesnėje paslaptyje.

Žuvys

Pernelyg daug laiko ir jėgų atiduodate darbui ar visuomeninei veiklai. Padėtį reikėtų keisti. Ar galite, ar norite? Turite ir teisę į asmeninį gyvenimą, ir pareigų mylimiems žmonėms. Jei kitaip neišeina, nesivaržykite ir koja treptelėti ar balsą pakelti.