2008 spalio 23 d.

297 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka  8:03, leidžiasi 18:03. Dienos ilgumas 10:00.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną +8 iki +10, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 3-6 m/s .
                     naktį +5 iki +7, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s .

Šią dieną 2002 m.  Maskvoje teatrą užgrobė čečėnų teroristai. Įkaitais tapo miuziklo „Nord-Ost” žiūrovai. 129 iš 750 įkaitų žuvo Rusijos specialiosios paskirties pajėgoms šturmavus pastatą.

Patarimas – Per laiptus visada pradėk lipti su kaire koja. Tai neša laimę.

Nepamiršk pasveikinti – Sanginą, Ramvydę ir Odiliją. 

Spalio 23 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Skubėsite imtis darbų, kurie teikia greitą uždarbį bei matomus rezultatus. Sieksite, kad jūsų nuostoliai, išlaidos būtų kompensuojamos. Gerai būtų, kad šios dienos darbai, norai, palinkėjimai būtų nukreipti ne tik savo, bet ir kitų gerovės link. Išties verta pakovoti dėl bendrų interesų, sudaryti ilgalaikes sutartis.

Tauras

Šiuo metu išgirsta, sukaupta informacija gali būti naudinga ateityje. Tačiau svarbių sumanymų įgyvendinimas gali pareikalauti išlaidų ir lankstaus prisiderinimo prie kitų žmonių. Pasistenkite neišplepėti savų ir svetimų paslapčių.

Dvyniai

Nebloga diena meninei, kūrybinei veiklai. Kitokiems užsiėmimams trūks mąstymo aiškumo, konkretumo, todėl nepatartina priimti svarbių sprendimų, daryti apibendrinimų.

Vėžys

Jausite didelę atsakomybę ir augančią energiją. Ši diena gali suteikti progų užmegzti naują partnerystę, pradėti svarbias derybas, reformas. Draugiško ir protingo pašnekovo patarimas gali būti labai vertingas. Tapsite atlaidesni aplinkinių silpnybėms, trūkumams.

Liūtas

Stiprės jūsų ego, kilsite į kovą už savo vietą ir vaidmenį gyvenimo arenoje. Nesuklysite, jei šią dieną pašvęsite darbui, karjerai, profesiniam tobulėjimui. Būkite pasirengę prisiimti didesnę atsakomybę, nebijokite keisti veiklos metodų. Padaugės gerbėjų, progų romantiškai praleisti laisvalaikį.

Mergelė

Studijoms, profesinėms komandiruotėms, kelionėms, kultūrinei veiklai – palankus metas. Rimčiau kibkite į mokslus, darbus, nusibrėžkite veiksmų gaires ateičiai. Svarbu laiku ir vietoje pademonstruoti savo kompetenciją, išmanymą.

Svarstyklės

Šiandien verta labiau įsigilinti į save ir savo planus. Paramos galite tikėtis iš jums neabejingo žmogaus. Pasiūlytos naujos idėjos padės siekti tikslų, kūrybiškai spręsti problemas. Tačiau jei tarnausite tik savo egoizmui, nenusipelnysite nei pagarbos, nei paramos.

Skorpionas

Kai kurie draugystės ir bendradarbiavimo ryšiai šiandien gali patirti išbandymų. Greičiausiai jums teks susitaikyti su šiokiu tokiu praradimu, planų pasikeitimu. Kita vertus, paaiškės, kas su jumis, o kas – prieš jus. Tai padės dėl kažko apsispręsti. Vakare galimas romantiškas nuotykis.

Šaulys

Galite tikėtis tuo geresnės ir produktyvesnės dienos, kuo mažiau laiko turėsite pasirinkimui, ką veikti. Galima pradėti ilgai truksiančius darbus, kuriems prireiks kantrybės, stropumo. Palanku užsiimti sveikatos ir grožio profilaktinėmis procedūromis.

Ožiaragis

Galite pakreipti įvykius sau palankia kryptimi, jei pasikalbėsite su reikalingu žmogumi, išsiaiškinsite savo perspektyvas. Galite patirti smagų nuotykį, kažkuo susižavėti – gražiu daiktu ar asmeniu. Kaip bebūtų, širdyje atsiras daugiau pavasarinių spalvų, pasidarys smagiau gyventi.

Vandenis

Tvarkydami nuosavybės reikalus, labiau pasikliaukite savo sveika nuovoka ir tiesiogiai su tais reikalais susijusių žmonių nuomone, argumentais. Būkite apdairesni ir išrankesni, jei ketinate išleisti nemažus pinigus.

Žuvys

Šiuo metu pradėti darbai bus reikšmingi ir produktyvūs, ypač jei aktyviai ir apsukriai sieksite savo tikslų. Pasitelkite į pagalbą artimos aplinkos žmones, įtikinkite juos, kad tai naudinga visiems.