2010. Gegužės 08 d. Šeštadienis

128 metų diena, 18 metų savaitė.  

Saulė teka 05:28, leidžiasi 21:03. Dienos ilgumas 15:35. Delčia.

Oro temperatūra dieną +14 iki +16, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį +4 iki +6, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s . 

Dienos mintis – Daug yra imančių tik mažai duodančių. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Stanislovus, Viktorus, Džiugus, Audres, Mykolus, Stasius.

Šiandien – Tulpių žydėjimo šventė. 

Dienos horoskopas:

Avinas – neblogai būtų išvykti į trumpą kelionę, susitikti su giminaičiais, draugais. Gausite naudingos informacijos. Tuo pačiu galite pagerinti savo finansinę padėtį arba palankiomis sąlygomis apsipirkti, dėl ko nors susiderėti.

Jautis – neapsiribokite buitimi ir paprasčiausiais kasdieniais darbeliais, nors ir atrodys, kad jie labai svarbūs. Raskite laiko pasigrožėti gamta, atsipalaiduoti. Artimi žmonės į jus gali kreiptis patarimo – mokėkite išklausyti ir užjausti.

Dvyniai – turėsite vikriai suktis, jei esate susiję su pramogų verslu, meno ar turizmo sfera. Jeigu būsite atkaklūs, būtinai pasiseks. Tikriausiai sulauksite dėmesio iš žmogaus, kuriam esate neabejingas.

Vėžys – labiau įsižiūrėkite į smulkmenas, detales, jei rinksitės prekę, kelionės maršrutą ar pan. – jos gali pasirodyti svarbios. Gali kilti ūpas keisti įvaizdį. Pastangos pagerinti išvaizdą, sveikatą išties nebus beprasmės.

Liūtas – gera diena spręsti santuokos ir meilės klausimus, aplankyti gimines. Nebijokite kreiptis į kitus žmones su prašymais ir pasiūlymais. Draugiškas nusiteikimas padės rasti kelią į kitų širdis.

Mergelė – gali būti, kad kažkas jums grąžins skolą, parems finansiškai arba pasiūlys ką nors abipusiai naudinga. Meilės santykių srityje neleiskite prasiveržti pavydui, nekelkite scenų.

Svarstyklės – jūsų mintys sieks tolesnius horizontus. Palanki diena kelionėms, vienokiam ar kitokiam bendravimui su platesniu pasauliu. Galite įsigyti neplanuotą daiktą arba atsikratyti kažko, ką dabar turite.

Skorpionas – šiandien galite susitikti su giminaičiais ir su žmonėmis, su kuriais jus sieja bendri turto ar verslo interesai. Tikriausiai sklandžiai juos aptarsite ir tam tikra prasme pasidalinsite įtakos zonas.

Šaulys – kuo daugiau bendraukite. Pasikvieskite draugų į svečius, skirkite pasimatymus. Negalvokite apie darbo problemas – jų šiandien vis tiek neišspręsite. Neprašausite pro šalį, jei mėginsite įgyvendinti ir konkrečias meilės fantazijas.

Ožiaragis – metas visiškai atitrūkti nuo darbų ir rūpesčių. Leiskite sau svajoti ir subtiliai siekite slaptų svajonių įgyvendinimo. Tikro atsipalaidavimo būsena gali atnešti tam tikrą praregėjimą, aiškų suvokimą, ką ir kaip turite daryti.

Vandenis – ši diena suteiks emocinio peno, įspūdžių. Tikriausiai sugebėsite įvertinti netgi nedidelius gyvenimo malonumus, rasti džiaugsmo smulkmenose. Tikėtini įvairūs susitikimai, pasimatymai. Jie gali būti daug žadantys arba tiesiog mieli.

Žuvys – šiandien aktyvūs būsite šeimos reikaluose. Stengsitės pagražinti namus ar jų aplinką. Gal tuo tikslu vyksite apsipirkti. Gera diena ir poilsiui gamtoje.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}