Horoskopas penktadieniui 01-20

Avinas – Nesunkiai, be įtampos sutvarkysite svarbius reikalus, jei su visais tarsitės gražiuoju. Gerbkite šeimos narių nuomonę, paisykite jų interesų. Palanki diena tvarkytis namuose iš esmės.

Tauras – Palanki diena: suskubkite ja pasinaudoti ir kuo daugiau nuveikti. Jums tikrai seksis. Galimi žavūs susitikimai vakare.

Dvyniai – Netikėtos, tačiau neatsitiktinės sėkmės diena. Palanki diena svarbiems susitikimams, susitarimams, tvirtinti dokumentus. Būkite atidūs gautai informacijai – ji ilgam bus svarbi.

 

Vėžys – Siekite vienybės šeimoje, abipusio supratimo su kolegomis darbe. Pasikliaukite jus supančiais žmonėmis: tai geros sąjungos laikas. Puiki proga stiprinti santuokinius ryšius.

 

Liūtas – Pasistenkite nepasiduoti įtampai, nieko nedarykite, kol nenusiraminsite. Pavojingų, rizikingų darbų neverta imtis. Jei šiandien kas nors nepavyks, atidėkite trečiadieniui.

 

Mergelė – Ieškokite kompromisų su kolegomis, partneriais, – dėl priekabumo galite netekti ne tik jų simpatijų, bet ir pagalbos. Ypač bendraudami su mylimu žmogumi nebūkite labai reiklūs.

 

Svarstyklės – Jei norite ką nors svarbaus pasakyti vadovui, įtikinti jūsų sumanymo šaunumu, kreipkitės į jį šiandien, neatidėdami to rytdienai. Tikėtina, kad sulauksite palankaus atsakymo, tiesa, tai įgyvendinti pavyks negreitai.

 

Skorpionas – Naudokitės proga pakeisti kai ką svarbaus savo naudai, juolab kad jums pasirengę padėti draugai. Puiki diena įsimylėjėliams: jūsų santykiai vėl tampa nuoširdūs, džiugūs.

 

Šaulys – Stenkitės veikti atsargiai, švelniai ir nepastebimai. Vadovaukitės intuicija, gali išsipildyti sena svajonė.

 

Ožiaragis – Pergalių, kurias pasiekiate savo entuziazmu, išradingumu, diena. Tiktai nereikėtų piktnaudžiauti jums rodomu pasitikėjimu, nes vėliau tai gali atsigręžti prieš jus.

 

Vandenis – Pamažu atgaunate jėgas, stiprėja sveikata. Ir namuose, ir darbe sulauksite pagalbos, pritarimo. Šiandien seksis žavėti aplinkinius, tvarkyti bet kokius reikalus. Rytdienai svarbių darbų geriau neatidėkite.

 

Žuvys – Šiandien geros manieros privers aplinkinius suklusti ir padėti spręsti jums svarbius klausimus, sutvarkyti neatidėliotiną reikalą.

 

Šaltinis: vytautus.com