Mažeikių sporto klubas sėkmingai pradėjo naują darts sezoną

Kaune vykusiose Lietuvos ir Baltijos reitingo varžybose, kur dalyvavo 75 vyrai ir 23 moterys iš Latvijos ir Lietuvos, mažeikiškiai laimėjo ne vieną prizą.

Irenai Čiplienei nelabai pasisekė pogrupio kovose, tačiau toliau ji sugebėjo laimėti paguodos turnyrą ir iškovoti puikų prizą.

 

Visi 5 Mažeikių vyrai sugebėjo patekti į geriausių 16-tuką. Algimantas Razgus pralaimėjo Tomui Šakiui, o Jurijus Stekolnikovas pralaimėjo Madarui Razmai ir abu liko 9 vietoje. Tačiau aštuntuke liko 3 mažeikiškiai.

 

Arūnas Čiplys nugalėjo Darių Repšį, o Aleksandr Stankevič įveikė savo varžovą ir du mažeikiškiai jau ketvertuke. Darius liko 5 vietoje. Gaila pusfinalyje Aleksandr nusileido Madarui Razmai ir liko 3 vietoje. Arūnas pusfinalyje nugalėjo Tomą Šakį, o finale po permainingos kovos 5:4 nugalėjo rimčiausią Latvijos žaidėją Madars Razmą.

 

Ateinantį savaitgalį Arūnas ir Darius dalyvaus MASTER turnyre Vilniuje, kur gali žaisti tik patys geriausi – 8 vyrai ir 6 moterys pagal praėjusių metų rezultatus. Jurijus ir Irena yra atsarginiai šiame turnyre.

 

{darts}