Susitikimas su literatūros kritiku V. E. Sventicku ir rašytoju V. Martinkumi

Lapkričio 10 dieną, ketvirtadienį, 17.00 val. Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos salėje (Laisvės g. 31) vyks susitikimas su literatūros kritiku Valentinu Eimučiu Sventicku ir rašytoju Vytautu Martinkumi.

Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos vyriausiasis redaktorius Valentinas Sventickas pristatys paskutiniąją Justino Marcinkevičiaus knygą „Dienoraščiai ir datos“, kurią rengti buvo pradėjęs pats autorius ir savo šiais metais parašytą ir išleistą knygą, kuri taip ir vadinasi „Apie Justiną Marcinkevičių“.

 

Renginyje dalyvaus ir rašytojas Vytautas Martinkus, kurio 2009 m. išleistas istorinis romanas „Žemaičio garlėkys“ apie Viekšniuose gyvenusį aviacijos pradininką Aleksandrą Griškevičių buvo palankiai įvertintas kritikų ir sutiktas skaitytojų. Šį kartą jis pristatys ir naują savo novelių knygą „Dvylika lieptų“.

 

Maloniai kviečiame knygų mylėtojus lapkričio 10 d. 17 val. ateiti į Viešąją biblioteką pasiklausyti rašytojų Vytauto Martinkaus ir Valentino Sventicko minčių apie literatūrą ir jos kūrėjus, įsigyti naujų Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos knygų.

 

Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

 

{parasas}