Horoskopas trečiadieniui 10-19

Avinas – Nerami diena. Jums trūks pusiausvyros, takto. Nusimato konfliktai su tais, kurie mėgina primesti savo taisykles. Galimas nervų sutrikimas, stresas. Būtų geriau, kad nepasiduotumėte provokacijoms, nedarytumėte impulsyvių sprendimų.

Tauras – Jei ieškote potencialių dalykinių partnerių, rėmėjų, ši diena gali būti reikšminga. Kita vertus, dėl kai kurių žmonių arba jūsų paties netikėtų manevrų, besaikio išlaidavimo galimas praradimas, nuostolis, psichologinis diskomfortas.

 

Dvyniai – Galimi juridiniai kazusai, staigios permainos, susijusios su mokslu, karjera, užsieniu. Galbūt netikėtai teks leistis į kelionę. Pasisaugokite provokacijų darbe, politikoje. Dėl per ilgo liežuvio galimi nemalonumai.

 

Vėžys – Šiandien pravartu rimtai padirbėti, jei tik tai nesusiję su rizika susižeisti, pridaryti klaidų per skubėjimą. Būkite atsargesnis su technika, elektra. Nesielkite arogantiškai nei namuose, nei kitur, nes galite susilaukti tokios pat reakcijos.

 

Liūtas – Būsite aktyvus, seksualus, linkęs rizikuoti, bet mažiau problemų patirsite, jei avantiūristiško pasiūlymo atsisakysite. Staigmenų galite sulaukti iš mylimo žmogaus, vaikų arba jų kils dėl vaikų, meilužių.

 

Mergelė – Labai didelė ūmių infekcijų bei komplikacijų tikimybė, tad itin saugokite sveikatą. Darbe galimi netikėtumai, permainos. Pavojinga veikti aklai, apgraibomis, rizikuojant. Gerbkite jums patikėtas paslaptis, neliežuvaukite.

 

Svarstyklės – Šiandien itin svarbu susilaikyti nuo impulsyvių poelgių, sprendimų. Gali susikomplikuoti svarbūs santykiai, nutrūkti sutartis. Galbūt į meilės ar avantiūrų voratinklį įsipainios artimas žmogus. Būkite atsargus, nes gresia avarinės situacijos.

 

Skorpionas – Netikėtumai tykos su pinigais, nuosavybe, verslu, paskolomis susijusiuose reikaluose. Gali paaiškėti, kad kažko nesumokėjote, trūksta dokumento, parašo, licencijos, sąskaitos ar kt. Stenkitės būti gerai informuotas, saugokite dokumentus, asmenines vertybes. Nepasiduokite pagundai per daug išlaidauti.

 

Šaulys – Nusimato daug ką keičianti žinia, informacija, netikėtas įvertinimas ar laiškas iš artimo žmogaus. Galbūt teks skaityti pranešimą, laikyti egzaminą, teikti ar imti interviu, rūpintis kelionės dokumentais ar kitais formalumais.

 

Ožiaragis – Galimi netikėti nemalonumai dėl iki galo neatliktų darbinių pareigų, nelaukto vadovybės vizito ar naujo potvarkio. Pasisaugokite avarijų, traumų, elektros iškrovos. Galbūt kažkuo nustebins ar nuvils artimas žmogus.

 

Vandenis – Iš autorinės veiklos nusimato pajamos. Draugui, gerbėjui ar mylimam žmogui nevengsite atskleisti savo jausmų, bet elgsitės keistai, tad jūsų gali nesuprasti. Tikėtinos problemos su vaikais. Pastaruosius vertėtų itin saugoti ir prižiūrėti.

 

Žuvys – Panašu, kad neišvengsite vidinių dramų arba sąžinės priekaištų. Galbūt išsiaiškinsite tai, kas jums ilgai nedavė ramybės. Tai gali paskatinti priimti tam tikrą sprendimą. Darbe pamirškite šeiminius nesklandumus. Reikėtų susirūpinti sveikata.

 

Šaltinis: vytautus.com